2777
2789
عنوان

دختر

178 بازدید | 25 پست

به نظرتون دختری که ارایش هیچ و لباسای عادی و زیاد به خودش نرسه ولی بازم زیبا باشه و هیچ پولی خرج نمکنه فوقش 3 درصد پولشو خرج کنه عقب موندس و اینکه پشت سر کسی خوشش نیاد بحرفه  همه بهم می گن ساده ای و عقب مونده ناراحتم شاید واقعا اینطور باشه به خودم نمی رسم چن خوشم نمی یاد جلب توجه کنم متنفرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید به آرامش و آسودگی تو حسادت میکنن.درکل حرف بقیه برات مهم نباشه تو این موارد.

حسادت نه بابا به چیه من حسادت می خوان بکنن  بله سعی می کنم طوری که خودم دوس دارم زندگی کنم

ب خودت برس همیشه تمیزو مرتب باش روابط عمومیتم ببر بالا ب حرف بقیه هم بها نده

وسطی برام سخته روابط عمومی خیلی باهاش مشکل دارم کاش درس بشه نمی دونم چجور درسش کنم 

حسادت نه بابا به چیه من حسادت می خوان بکنن   بله سعی می کنم طوری که خودم دوس دارم زندگی کنم

تو زیبایی طبیعی داری ،اونا ندارن.تو آرامش داری اونا ندارن.تو اهل پس اندازی اونا نه.

صدالبته تو خواهانی از جنس مخالف داری که این بیشتر از همه حس حسادت اطرافیانت رو برانگیخته میکنه.

2790
2778
2791
2779
2792