2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره به همه چیز 

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

منکه منتظرم کی بدنیابیاد،خیلی خوبه،انشالله هرکی ارزوی مادرشدن داره به ازوش برسه،واسه ماهایی که بارداریمم بچه هامون بسلامتی بدنیا بیان وسالم باشن،اونایی هم که بچه دارن خداواسشون حفظ کنه

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡

من دارم 

بعضی وقتا راضیم

بعضی وقتا ناراضی 

ولی زود بچه دار شدن خوب نیس یکم بگذره 

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

بايد از ته دلت راضي باشي.منظورم اينه سر حرف ديگران بچع دار نشو.چون در كنار شيريني سختيها و صد البته محدوديتهاي خودش رو داره.كه وقت خودت از ته دل بخواي اين محدوديتها برات ناراحت كننده نيست.من خودم اونقد مصاحبه كردم با بقيه تا به اين نتيجه برسم در بچه چي هست كه اين سختيخا رو بكشم.جوابها جالب بود.تا اينكه بعد چند سال تصميم گرفتم بچه دار شيم و خودم به اين نتيجه رسيدم.البته خيلي هم طول كشيد تا باردار شدم.ولي هب شكر پروردگار الان دارم.

بچه س دیگه هم شیرینه هم مسعولیت داره باید از هر نظر آماده باشی نیازاشو تامین کنی،تربیتش کنی واسش وقت بزاری

ثمره ی عشقه شیرینی زیاد داره،منکه عاشق پسرمم دومی هم تو راهه