2789
عنوان

خسته شدم😭

227 بازدید | 12 پست

خانوما من باردارم سر بچه اولم خیلی حالم خوب بود اصلا اذیت نشدم اما الان داغونم😭وزنم از۸۱اومده۷۳اما انگار وزن فیل دارم باز زانوام خیلی درد میکنه

فقط میرسم کارایه خونه رو کنم آشپزی و که خیلی کم کردم خرید اصلا نمیرم یعنی اصلا از خونه نمیتونم بیرون بزنم وگرنه باید تا صبح مثل معتاد در حال ترک تموم استخونام درد میگیره همه کارا افتاده گردن شوهرم اونم بنده خدا دریغ نمیکنه حالا همش یه طرف وسواس گرفتم همش با دست لباس میشورم وخونه تمیز میکنم یا مثله ماهی خودم وبچم و میندازم حموم😭😭وقتی میخام پاشم مثله غورباقه پاهام وباز میکنم دستام ومیزارم زمین با هزار آه و ناله پا میشم اینقد که زانوام درد میکنن،،،،دلم به حاله شوهرم میسوزه صبح میره شب میاد کمکم میکنه غذا میخره (کلیم قسط داریم)دخترمم ماشالا اینقد که شلوغ شده همش پویای گور به گور شده کار دستی نشون میده اینم میاره میریزه واسه من عتیقه جات درست میکنه😭😭

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

اومدم دردودل کنم آخه کسی نیست بهش بگم درک کنه،،،مامانم دوره ازم ناراحتش نمیکنم شوهرم بهش میگم بیچاره عذاب وجدان میگیره دخترم میگم که کلا میزنه شبکه بیخیالی یه جواب دیگه میده اینقد چزت وپرت میگه آخرش به غلط کردن میفتم😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه چیزی نمونده تحمل کن منم همین حالتی بلند میشم به خاطر کمردرد سزارینی یا طبیعی؟

آخ کمر دردم اضافه شده اصلا دستشویی نمیتونم برم😭طبیعی

قرص کلسیم بخور

میخورم اما انگار نه انگار،،بدتر شدم میترسم موقع زایمان نتونم تحمل کنم آخه استخونام وحشتناک درد میکنن

عزیزم چند هفته دیگ تحمل کنی تمومه.ان شالله با خوشی تموم کنی هفته های اخرو.

من الان هم ب زور بلند میشم همش میگم ماه های اخر خدا میدونه چی بشم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
به دکترت گفتی؟ مکمل میخوری؟ویتامین دی چی؟ ازمایش دادی؟

ویتامین دی خارجی میخورم دکتر گفت کاری نمیشه کرد تا زایمان کنی بعد خوب نشدی پیگیر شو

عزیزم چند هفته دیگ تحمل کنی تمومه.ان شالله با خوشی تموم کنی هفته های اخرو. من الان هم ب زور بلند می ...

من اصلا وزن اضافه نکردم کلیم لاغر شدم شکمم مثله چهار ماهس اما بدجوری استخونام داغون شده

ویتامین دی خارجی میخورم دکتر گفت کاری نمیشه کرد تا زایمان کنی بعد خوب نشدی پیگیر شو

میفهمم چقدر سخته ایشالا زودتر دردت بگیره خلاص بشی

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
میفهمم چقدر سخته ایشالا زودتر دردت بگیره خلاص بشی

آره به خدا همش دعا میکنم زودتر دردم بگیره شانس سر اولی ۴۱هفته با پای خودم رفتم واسم آمپول فشار زدن تا اومد میترسم این یکیم اینجور بشه

آره به خدا همش دعا میکنم زودتر دردم بگیره شانس سر اولی ۴۱هفته با پای خودم رفتم واسم آمپول فشار زدن ت ...

دردم داری که بگم ورزشی چیزی بکنی. استخون درد خیلی بده منم گاهی میگیرم حس میکنم بند بندم داره جدا میشه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...