همیشه سعی میکنم حال اطرافیانمو خوب کنم درکشون کنم حتی وقتی مشکلی دارن تا جایی ک بتونم کمکشون میکنم ولی وقتی ک من بهشون نیاز دارم نیستن ینی کنارم هستناا ولی انگار نه انگار واقعا برا خودم متاسفم ک تو این همه سال نتونستم یه ادمی مثل خودم پیدا کنم ک همیشه باهاش خوش باشم
نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منممیشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )
💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️ امضا:صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی رود!یک روز همین نزدیکیها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر...