2777
2789
عنوان

چرا اخه؟😔😔

110 بازدید | 9 پست

یه نفر بود خیلی توپول خوشچهره و سرزبون دارو زرنگ و چاق  یه دوستی داشت ک اروم بی سرزبونو و خنگ ک همیشه مامانش میگفت دختر من گیجه ولی دوسشو ببین  وقتی این دختر خانم خوشگل و چرم زبون ب سن بلوغ رسید همه چی عوض شد دیگ چهرش پژمرده شد لاغر نه ولی بداندام شد خیلی اروم عین افسردع ها شد یعنی چشم خوردش😔این موضوع خیلی ناراحتم میکنه همش مامانش بش میگه این اول خوب بود بعدا معلوم نشد چی کارش کردن عین خنگا شد یا میگه اون خانمخ ک دخترس گیح بود معلوم نشد چی کار کرد گیجی دخترشو انداخت سر این الان دختر خودش زرنگه

شاید از نظر شما مسخره بنظر بیاد ولی خیلی ناراحت کننده و ازار دهندس واقعا میگم

قطعا چیزی که واسه این دختر پیش اومده ناراحت ککنده اس ولی این طرز فکر دیگه خیلییییی مسخره اس!!! 

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم نظر بد چیزیه واقعا میتونه زندگی ها رو خراب کنه یه دوست مشترک منو خواهرم بود پدرمادر نداشت پیش مادربزرگش زندگی میکرد دست تنگ بودن، یه ازدواج خوبی کرد شوهرش رو کشتی کار میکرد همش میرفتن خارج دو تا هم پسر خدا بهشون داد که بازم باعث حسادت خیلیا شد چون پیش ما پسر داشتن خیلی مهمه. هیچی دیگه طفلک اینقدر هی گفتن عجب شوهری کرده زندگیشو ببین...شوهرش پارسال فوت شد بنده خدا

چی،؟؟؟😲🤔

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑

کدومش هستی حالا ؟ راجع به خودت بود؟

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
قطعا چیزی که واسه این دختر پیش اومده ناراحت ککنده اس ولی این طرز فکر دیگه خیلییییی مسخره اس!!! 

شاید ب خاطر تغییراتی ک تو سن بلوغش پیش اومده اینطوری شده نه؟

شاید ب خاطر تغییراتی ک تو سن بلوغش پیش اومده اینطوری شده نه؟

اهوم دقیقا

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.