2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخای مثل بیرون بشه، باید حتمن کیک اسفنجی درست کنی، بعد با خامه قنادی ، خامه کشی کنی.

موفق باشی😊

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

کیک اسفنجی بهتره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
کیک شیفون مناسب برای خامه کشی نیست؟

من تا به حال درست نکردم شیفون رو عزیزم

اما هر کیکی که تخم مرغش زیاد باشه

به خوبی پف می کنه و خامه کشیش خوب میشه.

یه نکته ای هست اونم اینه که وقتی خاستی خامه رو بزنی رو کیک، سطح کیکت رو ، با شیر یا آبمیوه تر کن. بعد خامه رو بزن.

من دستور یه کیک خوب رو دارم، برات می فرستم الان

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
از چه لحاظ یعنی نرم تره؟

راستش کلیتش بستگی به رسپی کیکت داره اگه شیفونت و خوب در بیاری نرمتر و منسجم تر از اسفنجیه ولی به نظر خود من اگه بخوای مثل کیکای بیرون بشه معمولا اسفنجی میپزن البته کیک اسفنجی یکم سخته درآوردنش ولی کلا اگه پختت خوب باشه زیاد فرق نمیکنه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه پیج هست که کیک تولد خونگی درست میکنه خیلی با کیفیت هست 

کیک های بدون گلوتن و وگن و کتویی و دیابتی و رژیمی و غیر رژیمی با هر طعم و طرحی که بخواین سفارش میگیرن 

انواع شیرینی های وگن بدون گلوتن و معمولی هم دارن 👌

پیجشون اینه Sweet.land.cakeshop@