2777
2789
عنوان

هیییی خدا😭

168 بازدید | 23 پست

با این شکم گنده پا شدم اومدم سفر دریغ از اینکه یه ساعت بزارن آب خوش از گلومون پایین بره مثلا اومدیم حال و هوایی عوض کنیم😟😟همش بهانه همش نق پدر شوهرمو و برادرشوهرمو میگم⁦☹️⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا یه سوالی هم دارم اینکه تو بارداری حتما باید واکسن کزاز زده بشه؟ من آخرین بار ۱۵ سالم بود زدم

الان چند سالته عزیزم؟ اگر کم تر از 10سال گذشته نیاز نیس.. اما اگر بیشتر از 10سال گذشته باید بزنی

چی شده عزیزم کامل بگو

ما که خواستیم بیایم متاسفانه تاریخ اومدنمون به سفر یکی شد باباش گفت ما هم میایم خب. البته تقصیر شوهرمه گفت بیاین خوش میگذره الآنم تو این ترافیک تهران هرجاااا میریم اذیت میکنن بهانه میگیرن انقد خودمو میخورم بخدا داغون شدم

ما که خواستیم بیایم متاسفانه تاریخ اومدنمون به سفر یکی شد باباش گفت ما هم میایم خب. البته تقصیر شوهر ...

خودتووو بزن به بی خیالییییی عززیزممم.. چیزی نشدهه کههه... به فکر نی نی باش تو غصه بخوری روی اونم تاثیر میذاره هاااا مهربوونم

خودتووو بزن به بی خیالییییی عززیزممم.. چیزی نشدهه کههه... به فکر نی نی باش تو غصه بخوری روی اونم تاث ...

قربونت بشم آخه چقد تو خوبی.دقیقا اول سفر گفتم میزنم بی‌خیالی ولی آخه سوهان روحن بقران امشب شوهرم خیلی ناراحت بود دلم واسش سوخت با اینکه تقصیر خودشم هست 😟.