سلام خانوما دخترم ۴ ماهشه یخرده بالا میاورد دکتر بهش رانیتیدین داد ۲ماه و نیم دادم دیگه آخرای شیشه ش رسیده بود دیگه ندادم .فقط از علائم رفلاکس ایطوره که گاهی بالامیاره اونم نه جهشی،پنیری ام هست.دل دردم نداره تو روزم شیر میخوره.بنظرتون کار اشتباهی کردم قطع کردم؟
مطمعنی رفلاکس بوده؟چون پنیری ک نشونه رفلاکس نیست.شیری باشه اینجوره.معمولا هم تو بیداری شیر نمیخورن
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
دوره ی درمان و کامل کنی بهتره اگه وزنش مناسبه کهیچ مطمعنی رفلاکس بوده؟چون پنیری ک نشونه رفلاکس نی ...
وزنش از حد نرمال بالاترم هست.میگم اصلا اذیت نیست تو بیداری و خکاب جفتش شیر میخوره.فقط گاهی استفراغش شیری هم هست.دوره کاملش چند ماهه؟تا به دکتر از ماه اول گفتم بالا میاره رانیتیدین داد.کلا بچه م خیلی ارومه گریه م زیاد نمیکنه
وزنش از حد نرمال بالاترم هست.میگم اصلا اذیت نیست تو بیداری و خکاب جفتش شیر میخوره.فقط گاهی استفراغش ...
رفلاکس یا بعث پرخوری میشه یا اصلانمیخورن.تا ۶ماهگی یا یکسالگی بستگی داره.دکترت باید بگه ازش میپرسیدی.شایداصلا رفلاکس نداشته از اول چون زیاد میخورده بالا میاورده آخراش.
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️