2777
2789
عنوان

واای سونوی جالب من ....مگه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکساشونم بزار من دو روزه حالت تهوعم قط شده ولی علائم دیگ رو دارم دعا کن برام رفتم سونو خوش خبر با ...

ایشالا که همه چیزشون سالم و عالی میشه ...وای چه خوب تو رو خدا واسه منم دعا کن التماس دعادارم ازت ...چون اینارو امام رضاداده بهم ازش بخوا برام نگهشون داره ...این روزا انقدر حالت تهوع دارم اصلا نمیدونم روزام چجوری میگذره اصلا نتونستم شیرینیشو بفهمم خخخ ولی این روزا هم میگذره ....زیارتت قبول عزیزم

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
عکساشونم بزار من دو روزه حالت تهوعم قط شده ولی علائم دیگ رو دارم دعا کن برام رفتم سونو خوش خبر با ...

خوش بحالت دیگه حالت تهوع نداری....چیز خاصی خوردی؟ یا دارویی چیزی؟

ب کمپلکس و ب6 خوردم چند روز ولی امروز حالت تهوعم برگشت خیلی حالت تهوع شدید ندارم خداردشکر

عزیزم ایشالا این روزامون به خوبی و سریع بگذره 

من امروز رفتم سونو. سن جنینم 5روز کمتر نشون داد. نگران شدم. قلبش تشکیل شده بود. الان باید 8هفته و دو ...

تاریخ دقیق پریودت کی بود؟ سونو تقریبا درست نشون میده 

تاریخ دقیق پریودت کی بود؟ سونو تقریبا درست نشون میده 

14تیر بود ولی من روز 16پری آمپول آزادسازی زدم. امروز رفتم پیش مامای پزشک خانواده گفتتا دو هفته طبیعیه. راستی آزمایش خونتو دادی؟ چقد گرونه. 208تومن میشه. من فعلا ندادم

اللهم عجل لویک الفرج