2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پژو 405 مدل 99 

پژو ۴۰۵ مدل 99 ساخت کشور فرانسه، نسل پنجم از سری چهار (سدان متوسط) شرکت پژو است که در سال ۱۹۸۷ تولید آن آغاز و در سال ۱۹۹۶ در اروپا تولید آن پایان یافت. این خودرو توسط تیم طراحی خودروی پینین‌فارینا ایتالیا طراحی شد که در سال ۱۹۸۸، دقیقاً یک سال پس از تولیدش، برنده بهترین خودروی اروپا شد.

این خودرو سال‌ها در ایران تولید می‌شد اما به دلایل فناوری قدیمی، استهلاک، مصرف سوخت بالا و تولید محصولات جدید در خرداد ۱۳۹۹ توقف تولید شد.

لوازم استوک پژو

لوازم استوک پژو ، قیمت لوازم استوک پژو ، خرید لوازم استوک پژو و فروش لوازم استوک پژو را در سایت ثبت آگهی شپینو ، جستجو کنید.

واژه استوک در زبان لاتین به کالای موجود یا ذخیره شده در انبار و آماده فروش و تحویل به مشتری گفته می شود. اما این کلمه در بازار فروش محصولات گوناگون اعم از کالاهای دیجیتال پوشاک و غیره در ایران معنی کاملاً متفاوتی دارد.

در ایران به کالاهای کارکرده و دست دوم که در حد یک محصول آکبند و نو می باشند استوک گفته می‌شود.

گفتنی است کالاهای استوک الزاما کارکرده و دست دوم نیستند. برای مثال فروشگاه هایی هستند که بدون قید و شرط کالا را تا مدت ۳۰ روز از مشتری مرجوع کرده و به اختیار خود مشتری تمام مبلغ را به مشتری پس می دهند و یا معادل آن مبلغ مشتری کالای دیگری را خریداری می‌کند ،

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز