2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=102487162]طبیعی بوده عزیزم میگفت سر من یهو‌دیدم اب زیادی از رحمم خارج میشد طوری که زمین بیمارستانو طی کشیدن

ارههه منم کیسه آبم ترکید یهو قبل زایمانم ولی بعد سزارین شدم وحشتناکه کیسه آب بترکه

[QUOTE=102487162]طبیعی بوده عزیزم میگفت سر من یهو‌دیدم اب زیادی از رحمم خارج میشد طوری که زمین بیمار ...

اره میگفت پرستارا جیغ زدن منو بردن تو اتاق بعد دیدم لخته های بزرگ خون ازم خارج میشه طوری که از حال رفتم‌بعد من به دنیا امدم

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟
اره میگفت پرستارا جیغ زدن منو بردن تو اتاق بعد دیدم لخته های بزرگ خون ازم خارج میشه طوری که از حال ر ...

دوستاااان من اومدم اینجا یکم از ترسم کم شه😐اینجوری که واقعا میترسم😐😭

نترس. ببین تاحالا اسهال شدی؟ درد زایمان اونجوریه دلت می پیچه می پیچه حالا درجش بیشتره اما وسطش یهو درد تموم میشه اروم میشی باز شروع میشه تا بچه بیاد. نه غیر قابل تحمله نه کشنده تواین دوره زمونه

ماما همراه خیلی عالیه اگه داشته باشی

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
جدی اخه از چند تا از دوستام شنیدم خیلییییی درد داشته و اینا واسه همین خیلی میترسم

منم تو بارداری خیلی استرس داشتم ...

زایمانمم به ترز وحشتناکی بد بود و ۲۵ساعت درد داشتم با امپول فشار و باز نشدن دهانه رحم....

ولی الان پسرم دوسالششه و همه چی فراموشم شده ازش خاطره ای بیش نمونده.

عزیزم همه ی ما زنا درد زایمان کشیدیم و هممون تونستیم. تحمل کنیم مطمین باش خدا قدرتشو بهت میده

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍