2777
2789
عنوان

ویژگی های جاری

287 بازدید | 16 پست

سلام 

من چند وقتی هست میام اینجا و تاپیکارو میخونم ولی کاربری نداشتم .ولی الان میخوام راجع ب خودم بگم.من عروس اخرم و دو تا جاری دارم، اولیه خیلی بزرگه کلا توی یک سال و نیم دوران عقدم دو بار دیدمش یکیار عقد خودم یکبار یکسال بعد بچش که به دنیا اومد رفتم، یعنی هم پاگشای من بود هم چشم روشنی نینی اون. البته ی دختر دیگه هم داره و لیسانسه. بنظر من که محترم میومدن. جاری دوم ازون موقع که من با همسرم دوست بودم میشناختمش و دروغ چرا ازش خوشم نمیومد. نمیدونمم چرا. چند بار چندین کتاب خوندم که بفهمم چرا با اون مشکل دارم . اینجوری بود که کلا سرد بود توی جمع منو مخاطب قرار نمیداد و کلا زیاد پیش اومده بود اذیتم کنه که البته من اوایل ناراحت میشدم ولی بعدها از خجالتش در میومدم. 

حالا بعد یک سال فک کنم فهمیدم چرا اونم منو دوس نداشته و از اول بد بوده، اون اوایل یه بار از کار من پرسید و منم چون عشق درس خوندن و اینام و کارم غیرمرتبط ولی دولتی بود و خودم ناراحت بودم که در جایگاه خودم نیستم پرسیدم تو چی خوندی اونم گف طراحی و اینا، منم شروع کردم که کلی کار خوب واسه این هست و کار من مناسب نیست و این حرفا. خداییم از ته دل گفتم.ضمنا من مهندسم و الان دارم برای دکتری از ایران میرم. خلاصه من نمیدونستم منظور اون از طراحی دیپلم بوده و من فک کردم لیسانس بوده و شروع کردم ب اینکه چرا ارشد نمیخونیو اینا. حالا خیلی اتفاقی توی لینکداین فهمیدم ک اون لیسانس نداشته و اتفاقا از همون مکالمه با من بد شد دیگه ...

حالا من اصلا دیگه باهاش در ارتباط نیستم و بعدها خیلی خیلی بهم بی احترامی کرد ولی ازونجایی که تازه فهمیدم شاید اول رابطه من باعث اشتباه فهمیدنش شدم از خودم ناراحتم چون باید ی فرقی بین من و بقیه که همش غر میزنن جاری بده و اینا باشه . 

بنظرم در کل دختر اروم و خوشگل و مهربونیه،شهریوری هم هست تولدشو تبریک بگم که جبران اون موقع بشه؟

البته من یک ماه بیمارستان بودم بخاطر مادرم نه تنها زنگ نزدن بلکه زنگ زدن و گفتن ما داداش اولی رو دعوت میخوایم بکنیم شما دعوت نیستین!!!به اونا چی بگیم!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم ولش کن به حال خودش. بری طرفش و برخورد بد کنه بدتر هم ناراحت میشی هم کینه میکنی. کاری بهش نداشته باش اینجوری آرامش ات بیشتره

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

البته منو از همه جا بلاک هم کرده و حتی عقدشون به ما هم نگفتن ولی چون من خودم حساسم و فک میکنم اون از اول فک کرده من بهش فخر فروختم ناراحتم.چون در شان من نیست همچین کاری

اینم بگم که من الان عقدم ولی اونا پارسال عروسی گرفتن . من 27سالمه جاریم 25. ولی من عروس اخرم 

نه به نظرم الان جالب نیست این کارو بکنی منم با ادمای حسود و انرژی منفی زیادی در ارتباطم.بهتره بزاری بعد چکن الان که بهت کم محلی کرده اگه تبریک بگی فکر میکنه پوستت کلفته و بی احترامی روت بی اثره

بنظرم ولش کن به حال خودش. بری طرفش و برخورد بد کنه بدتر هم ناراحت میشی هم کینه میکنی. کاری بهش نداشت ...

اخه الان که فهمیدم هم عذاب وجدان دارم. همش با خودم فک میکردم چرا انقد با من بد و سرده ولی الان که فهمیدم شاید خودم مسببش بودم و الان که دارم برای همیشه میرم میخوام دیگه کدورتی نمونه بینمون .

نه به نظرم الان جالب نیست این کارو بکنی منم با ادمای حسود و انرژی منفی زیادی در ارتباطم.بهتره بزاری ...

بنظرم ادم حسودی نمیاد، یعنی راستشو بخوای نمیدونم حسودا چه جورین ولی الان نه سلام و علیک داریم و اینکه همسرم ناراحته ولی حق رو ب من میده .

اخه الان که فهمیدم هم عذاب وجدان دارم. همش با خودم فک میکردم چرا انقد با من بد و سرده ولی الان که فه ...

آهان یعنی دیگه قرار نیست برگردید ایران؟ خب باهات موافقم کاری کن دم آخری خاطره خوبی ازت داشته باشه و کینه بینتون نمونه

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
آهان یعنی دیگه قرار نیست برگردید ایران؟ خب باهات موافقم کاری کن دم آخری خاطره خوبی ازت داشته باشه و ...

نه دیگه ، بعدم رابطه بین داداشا بخاطر کدورت ما بد شده، یعنی من انقد اذیتم کرده بود همش فکرم این بود الان چیکار کرد چیکار کنم ولی بعد دیدم اونی که اسیب میبینه خودمم و بعد از رو خودم کار کردن حالا فهمیدم که همه ی بحثا شاید مسببش خودم بودم و حالا هم که دیگه قرار نیست همو ببینیم . 

البته من فبل اینکه این موضوع تحصیل رو بفهمم یک بار با اینکه اون موقع مقصر نبودم عذر خواهی کردم ولی جوابمو بعد دو تا پیام دیگه نداد وبلاکم کرد

مثلا تو عروسی خودشون من همش وسط میرقصیدم ولی اصلا عروس منو نگاهم نمیکرد . درصورتیکه من. واقعا ارزوی خوشبختیشونو میخواستم ولی اونا دقیقا بعد عقد ما باهامون قطع رابطه کردن .

همسرم یه خواهر هم دارن که ایشونم زود ازدواج کردن والان دخترش مثل من توی دوران عقده ولی 19سالشه، دختر خواهر همسرم هم با جاری دوم خوبه ، منم با ایشون خوبم ولی این اواخر صحبت های کنایه دار که مربوط به جاری باشه بهم میندازه. ناراحت نمیشم چون رو خودم کار کردم و اصلا و ابدا همسرم رو درگیر این بحثا نمیکنم ولی همش ی حسی دارم که نکنه من رفتارم بد بوده و نتونستم خوب معاشرت کنم که انقد ازم بدشون میاد