2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 29 پست
من دکتر ماه پیش رفتم اصلا مشکلی ندارم...از دکترمم پرسیدم گفت رحمت داره اماده میشه واسه بارداری ولی خ ...

ان شاءالله همونطوره که دکتر گفته

خدایا واسه همه چیزی های که دادی و.ندادی شکرت که داده ات نعمت ونداده ات حکمت (خدایا هزاران بار شکرت)
ازمایش بده حتما اگه منفی شد برو سونو شاید کیست باشه

قبلا کیست داشتم که داخل شکمم پاره شد 

خدایا واسه همه چیزی های که دادی و.ندادی شکرت که داده ات نعمت ونداده ات حکمت (خدایا هزاران بار شکرت)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید خدایی نکرده کیست باشه

کیست که قبلا داشتم دورناف وتخمدانام درد دارم بعضی وقتا دردمیزنه به واژنم مثل دردای زایمان 

انشالله...انشالله شمام باردار باشی گلم

مرسی عزیزم ان شاءالله خدادامن همه منتظرا رو سبز کنه

به نظرم زود زدی من هفته پیش زدم منفی بود امروز زدم هاله افتاد هفته بعد یکی دیگه بزن

چشم ممنون ازپاسختون 

چشم ممنون ازپاسختون 

خواهش میکنم ایشالا که باردار باشید🌹

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
قبلا کیست داشتم که داخل شکمم پاره شد 

پس حتما یه سونو برو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عزیزم شما باردار بودی؟

نه گلم کیست دارم که ازبین میرن بازماه بعدش میبینی در اومد تخمدانام کیست سازه ولی همچنان منتظر معجزه خداوند هستم

الهی بحق حضرت زهرا بزودی باردار شین🥰

ممنون عزیزم ان شاءالله شما هم اگه چشم انتظاری بزودی دامنت سبز بشه

دوستان میشه لطفا راهنمایی ام کنین 

سه روز پیش لکه دیدم و همه علائم هفته سوم بارداری رو هم داشتم به نظرتون اگه بی بی بزنم مثبت میشه و معتبر هست؟ 

هنور تا وقت پریودم مونده