2777
2789
میشه از حیطه و دانشگاهت و شغل دندونپزشکی برام بگی؟ میخوام اشنا شم برحسب علاقه برم

دوره تحصیلیش ۶ ساله هست و ۱۲ ترم داره بعد از پایان تحصیل ۲ سال طرح داره بعد از اینکه درس های عمومی و درس های علوم پایه دانشگاه رو گذراندید باید در آزمون جامع علوم پایه شرکت کنید و اگر چند بار در این آزمون رد بشن دیگه نمیتونین رشته دندانپزشکی رو ادامه بدین و فقط میتونین به یک رشته کاردانی یا کارشناسی تغییر رشته بدین.
قبل از شروع دوره کارورزی هم یک آزمون دارید به نام پره اینترنتی یا پیش کارورزی که اونجا هم باید حداقل ۵۰ درصد نمره رو کسب کنید تا بهتون اجازه بدن وارد دوره اینترنی یا کارورزی بشین.
دو سال اول عمومی پزشکی رو میخونیم بعد درس های محدود به دهان و سر و گردن میشن. از سال سوم دانشجویی هم وارد کارهای کلینیکی میشی بعدش  کم کم تمرکز میره روی دهان و دندان بیمارها.
نه دوران دانشجویی و نه در حین کار دندانپزشکی شیفت شب و کشیک اجباری نداره.
بعد از دوره دانشجویی هم اگه مطب بزنید و فقط در مطب خودتون کار کنید هر ساعت بخواهیا یا هر روز یا روزهایی از هفته میتونی مطبت رو باز کنید و الزام نداره حتما فلان روزها و ساعت ها کار کنید. البته کسانی که در کلینیک یا جاهایی مثل تامین اجتماعی و درمانگاه دولتی کار میکنن موظفن ساعات خاصی از روز سر کار باشن.
بازم اگر سوالی بود درخدمتم 

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره تحصیلیش ۶ ساله هست و ۱۲ ترم داره بعد از پایان تحصیل ۲ سال طرح داره بعد از اینکه درس های عمومی و ...

تو طرح ک میرن مث طرح پزشکی میمونه؟

متعهد=متاهل به=>B خانوم آقاییم😁❤
تو طرح ک میرن مث طرح پزشکی میمونه؟

طرح میتونید هم در تهران باشید هم شهرهای دیگه 

شیفتی هست معمولا ۷.۳۰ صبح تا ۱۴.۳۰ 

اگر منظورتون مورد خاصی بود که من اشاره نکرده بفرمایید توضیح بدم خدمتتون.

و یه سوال دیگ اینک چه آدمی و با چه روحیاتی میخواد این شغل؟ ینی اکثرن ک موفقن چه روحیه ای دارن و اینک ...

خب باتوجه به نوع دروس و محیط کاری خصوصیاتی مثل پشت کار و اراده قوی ، صبوری ، توانایی سازگاری بالا، شرایط فیزیکی مناسب، کسی که توانایی کارای نسبتا سخت چسمانی رو داشته باشه ، ارتباط عمومی بالا ، خوش صحبت بودن ، سلامت روان هم مهمه 

خب باتوجه به نوع دروس و محیط کاری خصوصیاتی مثل پشت کار و اراده قوی ، صبوری ، توانایی سازگاری بالا، ش ...

سلام عزیزم من عاشق دندونپزشکیم برام دعا کن بتونم به این رویای که چهارساله براش تلاش میکنم امسال برسم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
سلام عزیزم من عاشق دندونپزشکیم برام دعا کن بتونم به این رویای که چهارساله براش تلاش میکنم امسال برسم

سلام به روی ماهت 🌻🌱 

چرا که نه ، ان شاءالله حتما میرسی 

سلام به روی ماهت 🌻🌱  چرا که نه ، ان شاءالله حتما میرسی

مرسی عزیزم🥰

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

سلام عزیزم 

پیشاپیش تشکر میکنم بابت زمانی که میذاری 

من تازه میخوام شروع کنم و پایه ام صفر چون از درس دور بودم 

هدفم سه رشته اصلیه ترجیحا دولتی اما آزاد و پردیس هم راضیم 

ازمون قلمچی ثبت نام کردم اما نمیتونم مشاوره بگیرم چون هزینه اش رو ندارم 

میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم برای برنامه ریزی

۱۰ساعت رو میتونم در روز بخونم 

از الان درسی رو حذف کنم ؟تا کی بخونم و کی جمع بندی کنم ؟

خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید 

و اینکه میتونم قبول شم یا نه

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

سلام ببخشید

رشته فیزیوتراپی برای خانم توان بالای بدنی میخواد؟

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
سلام ببخشید رشته فیزیوتراپی برای خانم توان بالای بدنی میخواد؟

سلام و احترام شب خوش 

فکر میکنم مجموعه رشته هایی که زیر عنوان کادر درمان قرار می‌گیرند  باید توان بدنی بالایی داشته باشن.

و این خیلی به لایف استایل شما برمیگرده 

سلام و احترام شب خوش  فکر میکنم مجموعه رشته هایی که زیر عنوان کادر درمان قرار می‌گیرند  ب ...

آهان ممنونم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792