sara_9899 مدیر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 2025 عنوان کمککککک | مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 18 پست سلام خانما باردارم ۳ماهمه شلوارم ساپورتیه کش بالاش پهنه و تنگ اگه بپوشم اشکال نداره؟کش شلوار رو زیر ناف بزارم یا بالای ناف؟ اگه میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ممنونم 1398/06/04 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_9899 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 2025 من از وقتی که شلوارام تنگ شد و احساس معذب بودن کردم پوشیدم فکر کنم ماه چهار بودم خودت وقتش بر ... مرسی گلم😍😍منم کم کم شلوار بارداری میگیرم بهترهفعلا درگیر یه لباس راحتی جلو مهمون هستم اگه میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ممنونم
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22357 تاعید رونمیدونم عزیزم ولی الان ک خیلی هست توبازاروهمه میخرن.شاید عید چیزی دیگ مدشه.ولی درکل هرچیزی ک ... نه طبق مد پیش نمیرم هیچوقت،میگم بعضی چیزا که دوره ای اند،اونجوری نباشه اخه اونوقت ضایع میشه،میگم حریر ازین دسته نباشه ینی،مثل رنگ مشکی که هرموقع وهمیشه میشه پوشید وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22357 خب گلم بخر الان بپوش نمیدونم تا عید چ خبره یا چی مد شه😁 ولی حریر همیشه قشنگه مدش نمیره ... منم برا همون پرسیدم،میگم ازونا نیست که موقتی و دوره ای باشه؟؟؟وگرنه من پیرو مد اینا نیستم،هرچی دوس داشته باشم میپوشم وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
جیگووول عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1636 نه طبق مد پیش نمیرم هیچوقت،میگم بعضی چیزا که دوره ای اند،اونجوری نباشه اخه اونوقت ضایع میشه،میگم حری ... ن عزیزم مشکیم هس ازمدنمیره بخر اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈