2777
2789
عنوان

ترسناک. بیاین😈

412 بازدید | 64 پست

تا حالا کسی خواب جن دیده؟

حالت خاصی شدین تو خواب؟ تعریف کنین

من واسه خودم خیلی پیش اومده وحشتناکه

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌یبار هفده سالم بود تو خواب دیدم یه آدم قد بلند با شنل سیاه بالا سرمه بخودم تووخواب گفتم نکنه جن باشه بعد دوید از اتاقم و حیاط خونمون و دیوار پرید بالا و دررفت . فک کنم زورو بود یا بتمن که اچتباهی اومده بود به خوابم داداچ گلمون 

هیچ  
من بدنم بی حس میشه میفهمم نزدیکن توی خ اب و بیداریم نداره

من تو خواب دیدم افتضاحه. ی شب خواب دیدم بچگیه خواهرمه بعد دیدم خواهرم تو اتاق خوابیده و اونی ک شبیه خواهرمه میخنده و اینور و اونور میدوئه فهمیدم جنه. تلاش میکردم تو خواب بسم الله بگم ولی اتگار تو دهنم پر بود نمیتونستم حرف بزنم ن ک کسی جلومو بگیره انگاردهنم پر یود 

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد

من واسم ی بار پیش اومد ولی نمیدونم توهم بود یا واقعی

ولی واقعاحس کردم هااااا

خاب بودم ساعت ۳ اینا بودفک کنم .برقا همه خاموش

بعد تو عالم خاب وبیداری بودم انگار شیرظرفشویی رو یکی باز کرد .بخدا قسم . سرمو کردم زیر پتو ک نبینم یا خدا چقد ترسیدم 

بعد از چن دیقه دیدم یکی پتو رو بالا کرد اومد بغلم خابید . یا خدا چ صحنه ای بود واقعی بود ها قشنگ حس کردم 

چشامو بستم گذاشتم قشنگ بهم تجاوز کنه😂😂😂😂😂

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹

اره من خواب دیدم چند بار که نمیتونم نفس بکشم بدنم گرفته میشه حتی چشامم بازه نمیتونم حرکت کنم.ولی از نظر علمی دلیلش اینه که خونرسانی به مغز تو خواب عضی وقتا ضعیف میشه و این حالت دست میده

سلام  چه خوابی؟ و چه حالتی شدید؟

نوشتم تو پست بعدیم. خیلی پیش اومده تو خواب اکثرا احساس میکنم دهنمو پر میکنن

آره من چند بار خواب دیدم تا مدتها توی ذهنم مثل واقعیت زنده بود

چ خوابی دیدین؟ احساستون چجوری بودی؟