2777
2789
عنوان

تاحالا کسی عاشقتون شده؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 76 پست

آره. معلم رانندگیم،صاحب کارم،یه آقایی که هی گیر میداد ردش کردم،دوباره اومد ردش کردم آخر به بابام گفتم حالشو گرفت دوباره بعد 5 ماه اومد که بابام زد پاشو شکست فعلا که خدارو شکر پیداش نیست. یه پسری بود 7 سال ازم کوچیک تر بود 😁ردش کردم گفتم برو بچه هنوز خیلی کوچولویی. و پسر عمم که خیلی چغره 5 سالی میشه منو میخواد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم جذابه....

اره هم عاشق شدم

هم عاشقم شدن

اما زیبایی نگاهی که قلبمو لرزوند یادم نمیره

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
تاپیک زدن من همانا و گیر دادن به سنم همانا😐😐

ای جان

همسن پسر منی  

اون داره الان game  میزنه 

ولی برا عاشقیت زوده گل دختر

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
تیپ زدن. ناز بودن. لوندی کردن 

منظور از لوندی کردن و ناز بودن چیه؟

عزیزم من میخام منو بخاطر خودم بخان و چیز دیگه که

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
منظور از لوندی کردن و ناز بودن چیه؟ عزیزم من میخام منو بخاطر خودم بخان و چیز دیگه که

نه چیز دیگ#

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊