2777
2789
عنوان

قرص روکین 🙄

579 بازدید | 12 پست

سلام خانوما کسی قرص روکین خورده؟عوارضش خیلی شدیده؟ممنون میشم راهنماییم کنید، دکتر برام تجویز کرده دو ورق

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

من میخورم

نه عزیزم عوارضش نسبت به قرص های دیگه خیلی کمتر هست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من سه ماه مصرف کردم خوب بود مشکلی نداشتم

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من میخورم نه عزیزم عوارضش نسبت به قرص های دیگه خیلی کمتر هست

آخه تو گوگل نوشته لکنت زبون و ورم پا اینا میاره😱😱

من خوردم به شدت عصبی شدم وهمش یه جا افتاده بودم،یعنی نابود شدم

عه؟من همینجوریش اعصاب ندارم 😳🙄اونم بخورم🤷

چاق نشدی؟

به من که خیلی ساخته بود تغییری نکردم اصلا

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
من یاسمین میخوردم بعدیهو نایاب شد گفتن روکین ایرانیشه،عینهو مرده متحرک شدم بعدش دیگه همون ال دی خورد ...

یعنی الان نخورم؟😫

آخه تو گوگل نوشته لکنت زبون و ورم پا اینا میاره😱😱

قرص های دیگه

چاقی.. ضعف اعصاب.. ایجاد لخته توی خون اینا رو بوجود میاره

من 9 ماهی میشه میخورم مشکلی ندارم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من یاسمین میخوردم بعدیهو نایاب شد گفتن روکین ایرانیشه،عینهو مرده متحرک شدم بعدش دیگه همون ال دی خورد ...

هنوز هم دارن یاسمین رو

ال دی نخور خطرناکه

دزوسپتیو بخر اگه روکین بهت نمیسازه

ن عزیزم برای بعضیا فرق میکنه من دودل بودم اولش همه میگفتن شیرمون مزه دار میشه فلان میشه اینا من استفاده کردم اتفاقا ن افسردگی گرفتم ن غمگین شدم ن شیرم کم شد اتفاقا دوبرابر شد شیرم....روحیم خراب نشد بهترم شدم....چاق نشدم اصلا....البته چاق بودم☹️☹️😑لعنتی چاقی خر است....ولی خب درکل تاثیری نداشت 8روزه میخورم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز