2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من زیرگلوم مو زائد هورمونی دارم. 5ماه مداوم رفتم. از ماه پنجم ب بعد3ماهی1بار دارم میرم. بنظرم ارزش داره بری. حداقلش اینه3ماه راحتی از شرشون. 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
اهان وای درد    

از پماد بی حسی میتونی استفاده کنی. پماد بزنی درد نداره.بی حسه

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

کلینیک پوست و لیزر ادونیس تو گیشا :   ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان
هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي ومزوتراپیو..  .
02186110849 قبلش بصورت تلفنی مشاوره میدنو لیزر صورتشم رایگانه به دانشجوها هم 20 درصد تخفیف میده.

من لیزر کل بدن کاربردی رو 6 جلسه در مطب دکتر کاظم محقق غرب تهران محدوده صادقیه زدم از نتیجه کار کاملا راضی بودم

درد خیلی کم درد داشت تازه برای منی که خیلی به درد حساسم

اسم سایتشون بهشت کلینیک

این شماره مطبشونه: 44219771

بستگی به دستگاهت داره من اصلا درد ندارم تو زمان لیزر اصلا متوجه نمیشی.... کلینیک ماهورا میرم بعد از 4 جلسه هم جواب  گرفتم انگار دیگه در نمید ولی خب 6 تا 8 جلسه باید رفت

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020