بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من زیرگلوم مو زائد هورمونی دارم. 5ماه مداوم رفتم. از ماه پنجم ب بعد3ماهی1بار دارم میرم. بنظرم ارزش داره بری. حداقلش اینه3ماه راحتی از شرشون.
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
از پماد بی حسی میتونی استفاده کنی. پماد بزنی درد نداره.بی حسه
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
بستگی به دستگاهت داره من اصلا درد ندارم تو زمان لیزر اصلا متوجه نمیشی.... کلینیک ماهورا میرم بعد از 4 جلسه هم جواب گرفتم انگار دیگه در نمید ولی خب 6 تا 8 جلسه باید رفت