عزیز من عدس پلو رو جدا میپزم خیلی معمولی فقط حتما ته دیک سیب زمینی کنجدی میزارم. یه سینه مرغ میزارم بپزه ریش ریش میکنم. 2 تا پیاز خلال باریک میکنم سرخ میکنم که خوب طلایی بشه بعد کشمش میریزم و مرغ ریش شده رو میریزم با فلفل و زردچوبه و آویشن. دست آخر 4 ق زعفرون میزنم به مواد زیرشو خاموش میکنم تا یکم نرم بشن. وقتی عدس پلو رو میریزم تو دیس با این مواد دورشو تزیین میکنم. یا جدا میکشم هر کی خواست برداره. عالی میشه. البته با گوشت چرخی هم میشه ولی قاطیش نمیکنم