2777
2789
عنوان

سلام مامانا , هفته 36بارداریم

90 بازدید | 10 پست

صبحتون بخیر 

چند روزی میشه ک شکمم درد میکنه ولی انقباض ندارم , من بارداری اولمه اصلا نمیدونم درد زایمان چطوره'این دردا طبیعیه شکم درد دارم😔

وای عزیزم سوال منم هست منم هفته ۳۶درد شکم وپا دارم به سختی میشینم وپا میشم بارداری دومم ولی اولی قبل زایمان درد نداشتم الان نمیدونم درد قبل زایمان چطوری!!؟شما تاریخ زایمان کی زده

وای عزیزم سوال منم هست منم هفته ۳۶درد شکم وپا دارم به سختی میشینم وپا میشم بارداری دومم ولی اولی قبل ...

منم پاهام درد میکنن ولی قابل تحمله شکمم درد میکنه نگرانم کرده , برا من قطعی نگفته تاریخ زایمانمو,چون فشارم بالاس گفت ببینم چطور میشه , شما چی؟بسلامتی کی زایمان میکنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بسلامتی عزیزم 😍, خدا کنه خوب شیم یا زودتر زایمان کنیم خسته شدم 😩

ممنون دوستم،،من که احساس فیل بودن بهم دست داده اینقد که دوران حاملگی طولانی بود چون افتاد تابستون خیلی طولانی شد فقط میگم کی بشه به دنیا بیاد،،،شمام طبیعی؟؟

ممنون دوستم،،من که احساس فیل بودن بهم دست داده اینقد که دوران حاملگی طولانی بود چون افتاد تابستون خی ...

فدات , والا من چون فشارم بالاس و ورم دارم هنوز قطعی مشخص نشده سز بشم یا طبیعی,از هر دوش میترسم 

راستی من درد کشاله ران و واژن هم دارم , اینا پیش دردای زایمان نیستن؟

فدات , والا من چون فشارم بالاس و ورم دارم هنوز قطعی مشخص نشده سز بشم یا طبیعی,از هر دوش میترسم  ...

منم همین دردارو دارم گفتن اینا مقدمه درداس دیگه از این به بعد کم کم شروع میشه،،ترس نداره سزارین که به نظر من خیلی خوبه😄طبیعی هم چند ساعت درد تحمل میکنی اما بعدش راحت زود مزخص میشی نگران نباش😍

فدات , والا من چون فشارم بالاس و ورم دارم هنوز قطعی مشخص نشده سز بشم یا طبیعی,از هر دوش میترسم  ...

من درد کشاله ران دارم و کمردرد پا درد 

از اینا بدتر درد دنده یعنی جوری درد میکنه انگار شکسته 

شبا اصلا خوب نمیخوابم با اه و ناله میچرخم 

تنگی نفسم که نگم برات 

از اول بارداریم تا ۷ ماهگی هیچیم نبود هر کی میدید میگفت اصلا بهت نمیاد باردار باشی ولی این دو ماه اخر دارم از درد میمیرم خدا کمکمون کنه آمین💜

من درد کشاله ران دارم و کمردرد پا درد  از اینا بدتر درد دنده یعنی جوری درد میکنه انگار شکسته&n ...

الهی عزیزم😔انشالله ک نی نیامونو بغل میکنیم دردا یادمون میرن😍😍😍