2777
2789
نه تو دوستی هم خوب نبود ولی من خودمو گول میزدم و به خودم دروغ میگفتم و هزار دلیل میووردم که ثابت کنم ...

بش گفتم برو .گفتم من باشوهرم آرومم تواومدی گند زدی به زندگیم.دیشب پریود بودم شوهرم بردم بیمارستان خیلی درد داشتم آمپول زدم بعدش بردم کبابی گفت کباب بخرم برات جون بگیری من خرتو ماشین بش گفتم اگه بخوام ازت جداشم توچی میکنی رنگش پرید دستاش میلرزید لرزش دست داره کلا عصبی میشه بدتر میشه.گفت چرا مگه من چی برات کم گذاشتم همه زندگیم واسه توعه.گفتم توبهم اهمیت نمیدی الکی خواستم بهونه تراشی کنم گفت من که ههمش میگم هرچی توبخوای.اسم جدایی چرا میاری مگه منو دوست نداری.من گریه کردم 

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
نه تو دوستی هم خوب نبود ولی من خودمو گول میزدم و به خودم دروغ میگفتم و هزار دلیل میووردم که ثابت کنم ...

اون خوب بود تورابطه ولی خیلی بهم دروغ گف

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تپرپخداالان داغس داغی نمفهمی ول کن پاشو نمازتو بخون توبه کن ازخدابخاه فکزش ازسرت بیادبیرون درسته نمیاد ولی غلبه کن بهش شیطون تووجودهمه میره شوهرت گناه داره بیین حاات بدمیشه میبره بیمارستان فکرته دپستت داره همه تلاشش برای توست نزار اه اون توروبگیره اون احمق اگ فهم داشت الان نمیگفت طلاق بگیر اونم نفهمه ک بخادزندگیتو بهم یزنه عواقب زیادی داره بروسمت خدا ادم هزاربتشیطون تووجودش میره  بخداپشیمون میشی اینکارو نکن بارداذشو بزار تمام وجودت بشه بچه حتی بخای فکزاونم کنی بچتوببینی شرمنده میشی  ازخداکمک بخاه مطمعن باش زندکیت بهترمیشه

تو رابطه خوب بود ولی دروغ میگفت؟نمیدونم چی بگم شما هم دارید خودتون گول میزنید چون از نظر من یه دروغگو آدم پستیه حالا دیگه من نمیدونم به چی میگید خوب،ولی خود دانی اگر میخوای عاقبت بخیر باشی و عاقلانه زندگی کنی اصلا با طرف حرف نمیزنی و بلاکش میکنی مگر اینکه بخوای با دستای خودت زندگیت خراب کنی که در این صورت حرفی نمیمونه

کارخوبی کردی گفتی برو اگه بلاکش نکنی و جوابشو بدی میره رو اعصابت هی فکرتو درگیر میکنه 

زندگی به این خوبی داری شوهرت خوبه قدرشو بدون فقط از روی عقل تصمیم بگیر احساسات و بزار کنار که زودگذره 

کارخوبی کردی گفتی برو اگه بلاکش نکنی و جوابشو بدی میره رو اعصابت هی فکرتو درگیر میکنه  زندگی ب ...

ینی اشتباه نکردم بااون ازدواج نکردم؟خیلی دروغ میگفت .شوهرم اصلا دروغ نمیگه امروز ازش پرسیدم چقدر از حقوق گذاشتی کنار گفت ۱تومن برام کامل توضیح داد چیکارکردم.اونوقت بایداونو التماس میکردم چتدماه از خدمتت گذشته نمیگف

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

کلا برای بعضیا درغگو ها جذابترن،چون دروغگوها بلدن با زبونشون محبت دروغین کنن و وعده های دروغین بدن و از آینده ی درخشانی که معلوم نیس چیه صحبت کنن و دخترای کم سن رو گول بزنن،اگر همسرت الان از نظرت بهت بی توجهه احتمالا چون دم‌ گوشت مدام دروغ نمیگه فکر میکنی بی توجهه،

کلا برای بعضیا درغگو ها جذابترن،چون دروغگوها بلدن با زبونشون محبت دروغین کنن و وعده های دروغین بدن و ...

اصلا دروغ نمیگه.چندشب پیش بیرون بود زنگ زدگفت شام خوردی گفتم نه گفت بخور گفتم باشه میخورم بعد باز زنگ زد گفت خوردی گفتم آره ولی نخورده بودم حوصله نداشتم گیربده اومد خونه سوتی دادم گفتم نخوردم انقدر ناراحت شد گفت از دروغ متنفرم 

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄