2777
2789
منم گفتم به خودم اینارو‌.اما انگار دارم خفه میشم.کسی توشرایط من بوده؟شوهرم خیلی آدم خوبیه زحمت کشه ه ...

اون عشق و عاشقی بذار در کوزه بابا 

میدونی عشق چیه 

عشق اینکه که میبینم  تو این وضعیت مملکت به خاطر اینکه من مسافرت خوب برم خوب بخورم خوب بپوشم راحت زندگی کنم دغدغه فردا بچم نداشته باشم شوهرم داره زحمت میکشه

عشق اینکه که  یه مرد انقدر دوست داره به خاطرت حاظر شده زیر بار مسئولیت زندگی بره  متعهد بشه رسما در قبالت 

عشق اینه  که من اگه دیشب حالم خوب نبود نتونستم بلتد شم برم پیش بچم تا صبح چند بار بیدار شد بهش سر زد شیرشو داد که من راحت بخوابم 

این دوستیا و عشق و عاشقی الکی کشکه به فکر زندگیت باش این حرفارو از سرت بیرون کن خواهرانه دارم‌میگم به خدا 

اصلا مهم نیس که دو سال دوسش داشتی،چون دو سال زمان زیادی نیس،شاید الان به نظرت دو سال زیاد بیاد ولی یه مدت بگذره از سرت بپرا خودت خندت میگیره،من چهار سال تمام خواستگارام رد کردم به خاطر یه دروغگوووو بعد از چهار سال خیانت کرد و آخرشم گفت برو دنبال زندگیت من لیاقتت ندارم،چهار سال از عمرم گرفت و خواستگارام از دست دادم تازه اقا یادش افتاد لیاقت منو نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب باهاش تلفنی حرف زدم گفت فردا به مادرم میگم جریانو میگم باشوهرت مشکل داری ومیخوای جداشی .قبل از ازدواجم با مادرش حرف زدم گفت اگه مادرت راضیه من باش صحبت کنم اما من گفتم نه اون بهم دروغ گفته وتنهام گذاشته ماه تاماه بعدشم خودش باید تلاش کنه ن من.گفت من نمیتونم بدون تو زندگی کنم تو پادگان بود توجنوب کشوره توبیابون دیشب داد میکشید وگریه میکرد میگفت تونابودم کردی بخاطر یه اشتباه من رفتی زن کسی دیگه شدی ولی بچه ها اشتباهش خیلی بزرگ بود مارو ازهم ماه تاماه دور کرد

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

نمیدونم این چ حرفیه که ازدواجم سنتی بوده خب سنتی باشه خیلی  از ازدواجای سنتی موفقن  دوطرف عاشق همن خیلی از کسایی ام که دوست بودن شاید  بعد ازدواج زندگیشون خراب بشه 

امشب باهاش تلفنی حرف زدم گفت فردا به مادرم میگم جریانو میگم باشوهرت مشکل داری ومیخوای جداشی .قبل از ...

جدا شی پس فردا باهاش ازدواج کنی میزنه تو سرت میگه تو اگه ادم بودی شوهر اولتو ول نمیکردی 

اره واقعادوسال جیه ادم بایدارزش خودشو بدونه مطمعن باش توطلاقم بگیری اون تورو صدسالم بشه نمیکیره پس خودتو جلو همه خراب نکن ببخشیداناراحت نشی ی اسم بدم روت میزارم میگن زئنه بایارو بوده شوهرشو ول کرده یارفیق داشته تازه پسره ام نمیادک توروبگیره تااین همه دخترریخته مطمعن باش

امشب باهاش تلفنی حرف زدم گفت فردا به مادرم میگم جریانو میگم باشوهرت مشکل داری ومیخوای جداشی .قبل از ...

توروقران خاهرانه میگم حرفشوگوش نکن و  فقط بچسب ب زندگیت ش.هرت گناه داره بخدای روز پشیمون میی هیچ ابرو ک ازهنه مهمتره برات نمیمونه

رابطم داره باشوهرم سردمیشه همش بش میگم حوصله ندارم خستم میرم میخوابم امشب بهم گفت دوست دارم باردارشی من گفتم نمیخوام اون توفکرچی من توفکرچی.کلی براش گریه کردم براخودم احساس میکنم اشتباه کردم باید منتظراون میموندم

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

نه تو دوستی هم خوب نبود ولی من خودمو گول میزدم و به خودم دروغ میگفتم و هزار دلیل میووردم که ثابت کنم دوست خوبیه ولی الان که از اون دوران گذشته و از دور به قضیه نگاه میکنم میگم کاش هیچ وقت جواب سلامش نمیدادم چه برسه که بخوام روش اسم عشق بزارم،عشق یعنی همین امنیتی که همسرت بهت داده نه این خس بدبختی ایی که این بی سر و پا تو وجودت کاشته واقعا اگر شخصیت داشت به زن متاهل نمیگفت جداشو من بیام خواستگاریت