2777
2789
خدا شوهرت😢من فک میکردم مردا اونطورن

تایپیک خوندی؟بچه ها خیلی داغونم.علاقم داره به زندگیم وشوهرم کم میشه ۳روزه دارم توواتاق خوابم گریه میکنم 

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی مگه بچه بازیه؟بلاکش کن دو روز دیگه یادت میره این حرفا چیه؟فقط خودت داری تو ذهنت قضیه رو بزرگ‌میکنی که اون دوسم داره و برام جون میده و ال و بل،جوابش نده الکی هم زندگی خودت و شوهرت خراب نکن

تایپیک خوندی؟بچه ها خیلی داغونم.علاقم داره به زندگیم وشوهرم کم میشه ۳روزه دارم توواتاق خوابم گریه می ...

اره خوندم.شوهرت میدونه؟

بری با اون بد میزارت تنها

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
ببسن خیلیا خیلیو ذوسداشتن اکر قسمت بودخداخودش بهش میرسوند پس هیجموقع پیشو نگیر

منم گفتم به خودم اینارو‌.اما انگار دارم خفه میشم.کسی توشرایط من بوده؟شوهرم خیلی آدم خوبیه زحمت کشه هرچی بخوام با چنگ ودندون فراهم میکنه.ولی سنتی ازدواج کردیم.اون منو دوست داشت.ولی اون پسر عشقم بود خاطر دروغاش ولش کردم و ازدواج کردم..

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

وای وای نکن این کارو. این اتفاق برا منم افتاد. عین این 

بخدا جداشی پشیمون میشیا. گناه شوهر بیچارت چیه. منم مثل تو بودم خدا عاقلم کرد الانم خیلی خوشحالم ک جدا نشدم. ۲سال بعد ازدواج عااااشق شوهرم شدم. گناه داره خوب طفلک شوهرت

برای ظهور آقا صلوات بفرستیم

ببین به کسی که دروغ گفته اعتماد نکن چون عادت داره به دروغگویی الانم شاید هدفش فقط این باشه که زندگیت خراب کنه،عاقل باش و پخته رفتار کن،گریه زاریتو بکن بعد دو روز خالی میشی یادت میره.بعد عاقلانه رفتار کن ،الان یکم گریه کنی و از گریه خفه بشی بهتر ازینه که به خاطر یه تصمیم لحظه ایی و بچگانه گند بزنی به زندگی چند نفر

منم گفتم به خودم اینارو‌.اما انگار دارم خفه میشم.کسی توشرایط من بوده؟شوهرم خیلی آدم خوبیه زحمت کشه ه ...

ببن منم مثل توتونامزدی میخاستم بهم بزنم شوهرمودیدم دلم نیمد یکی روخیلی میخاستم اونم بخاطردنبال من اومدن و سرکارنرفتنش بابام قبول نیمکرد درنهایت یماه برای اولین باربعدشش سال دعواکزدم باش و ازدپاج کردم واقعاقسمت خدابعداون شب وروزم گریه نمیخاستم دیک زندکی کنم خمش جلوچشمم بود فکرشم ولم نمیکرد داقون شدم شدم چهل کیلوازاعصاب دیک نمسخام فکرشم کنم چون خوبیای شوهرم میادوسط زحمتاش واقعا دلم نمیاددیگ خدامیخاست منوبهش میرسوندمایی ک چقدسختیئکشیدیم

منم گفتم به خودم اینارو‌.اما انگار دارم خفه میشم.کسی توشرایط من بوده؟شوهرم خیلی آدم خوبیه زحمت کشه ه ...

اون پسر عشقت نبوده فقط چون تو اوج هیجاناتت بدون اینکه ازدواج کنی باهم خوش میگذروندید برات جالبه...

عشق رو بهتر بشناس

باور کن اون پسر هم اگه بفهمه شما جوابشو نمیدی بعد مدتی ب حال معمولیش برمیگرده

باور کن رابطه‌ی شما بخاطر هیجانهاش برات خاطره شده وگرنه اگه باهم ازدواج میکردید میفهمیدی ک چقدر باقبل ازدواج فرق داره...چون الان دستت بهش نرسیده فکر میکنی چ عسل نابیه

یخورده منطقی فکر کن دوست ندارم بعدا پشیمون شی 

زندگی مگه بچه بازیه؟بلاکش کن دو روز دیگه یادت میره این حرفا چیه؟فقط خودت داری تو ذهنت قضیه رو بزرگ‌م ...

۲سال میخواستمش الکی بهم گفت سربازم بعد متوجه شدم داره دروغ میگه میکفت بعد خدمت میام خواستگاری .اخلاقش همه چیش اوکی بود فقط بهم دروغ میگفت ماه تاماه تنهام میذاشت میرفت میگفت پادگانم درصورتی که خونه بود میرف سرکار.منم زمانی که شوهرم اومد خواستگاری فهمیدم دروغ میگه ویک سال بهم دروغ گفته سربازم گفتم بش چطور تونستی بدون من زندگب کنی ویک ماه یک ماه میرفتی گفت جون واقعیت میگفنم تنهام میذاشتی منم ازدواج کردم گفتم این دروغگو بدرد نمیهوره

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

ببین زندگی تو الکی بادستای خودت خراب نکن مگه نمی گی قبلا بهت دروغ گفته پس آدم قابل اعتمادی نیست طلاق بگیری مطمئن باش نمیاد اینایی که به کسی که میدونم متاهله پیام میدن قابل اعتماد نیستن 

اصلا یک درصد فکر کنیم میاد اما شوهرت بنده خدا چه گناهی کرده باید بهش متعد باشی کنارش زندگی کردی روزای خوشی داشتی چطور واقعا میتونی ولش کنی 

کاش بیخیال گذشته بشی عزیزم

شوهرت دوستت داره پسش نزن مطمئن باش شیطان داره وسوسه ات می‌کنه خدانکنه به جایی برسی که پلهای پشت سرت خراب شده باشه

خدا نکنه کاری کنی که آه همسرت دامنتو بگیره

به زندگیت به شوهرت به تموم چیزایی که دارید فکرکن گذشته رو بریز دور

امیدوارم خداکمکت کنه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ببین زندگی تو الکی بادستای خودت خراب نکن مگه نمی گی قبلا بهت دروغ گفته پس آدم قابل اعتمادی نیست طلاق ...

چون نمیتونم دارم عذاب میکشم

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄