2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

144 بازدید | 6 پست

سه ساله زندگیم ب کل عوض شده و سرشار از سختی عذاب و استرسه

قطعا روی ظاهرم تاثیرات بدی داشته مثلا اینکه زیر چشمام یکم گود شده صورتم جوشایی میزنه ک دوماه خوب نمیشن جاشونم خیلی بد میشه صورتمم لاغر شده خب دماغ ادم گنده تر ب نظر میاد وقتی لپات اب شه

مستاجرمون خیلی بی ادبه و توهین میکنه...چن روز پیش خانوم با پدر من کار داشتن اومد در خونه گف بابات هست گفتم ن بد ک درو بستم دخترش داد زد چی شد ک مادره جواب داد فقط دختر زشته تو خونه بود

عشقمم منو میبینه چن وقته انگاری حالش بهم میخوره ازم در صورتی ک 5سال پیش اینحوری نبود نسبت ب من....دلم میخواد برم جایی ک فقط خودم باشمو خودم 😢 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین فقط یه چیز میگم زندگی خیلی کوتاه ترازاونیه که بخوای اینجوری خودتو عذاب بدی تا میای یکم خوشی کنی میبینی اخرشی وتموم زندگیت با حسرت وناراحتی وغم وغصه تموم شده سعی کن هرچیزی هم که هست جلوش بایستی به خودت برس ازخوشی های حتی چندثانیه ای هم لذت ببر واستفاده کن نزار دوران خوش زندگیت اینجوری بگذره.. گاهی خیلی زود دیرمیشود.....

اعتماد به نفستون خيلي پايينه و شما هرطور باشيد ملت پشتتون حرف ميزنن سعي كنيد هميشه كاري كنيد حال دلتون خوب باشه اونم بخاطر خودتون و خودتون لذت ببريد و بيخيال ملت باشيد