2789
عنوان

بغض دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 41 پست
منم افسردگی شدید داشتم بهترشدم یکم ولی بازم اومده سراغم همش بدبینم بد دلم

ميدونم عزيزم خيلي سخته دركت ميكنم 

خداي مهربون خودش كمك كنه 

درمانت رو قطع نكن اگر ميبيني باز سراغت اومده زودتر برو پيش پزشكت ك كنترل بشه

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم افسردگی شدید داشتم بهترشدم یکم ولی بازم اومده سراغم همش بدبینم بد دلم

منشا حالات روحیت رو پیداکن عزیزم منم مثل توام حالم خرابه ازچیزی که برای حلش کاری ازدستم برنمیاد 

05148888 این شماره ی حرم امام رضاست زنگ بزن مستقیم وصل میکنن به حرم اگه دوست داری برام دعا کن منم شکل دارم 

تو چندمین نفری هستی که شماررو براش ممیفرستم ایون به فال نیک میگیرم که واسطه تو و امام رضا شدم تابتهاش حرف بزنی برام دعا کن فردا معلوم میشه که کارم درست میشه یانه توروخدا دعا کن مشکلم حل شه 

05148888 این شماره ی حرم امام رضاست زنگ بزن مستقیم وصل میکنن به حرم اگه دوست داری برام دعا کن منم شک ...

عزیزم الهی دورت بگردم خواهرم دستت دردنکنه که شماره رودادی فردازنگ میزنم واست دعامیکنم توروخداواسم دعاکن 

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
پاشو دورکعت نمازبخون به نیت آرام شدنت بعدشم هرچی دق ودلی داری بریز جلوش اینقدزاربزن صداش بزن ازته دل ...

بخدانمازم میخونم ولی گریم نمیاد مال این قرصاضدافسردگی که میخورم فقط بغض شدیدی میکنم

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
عزیزم الهی دورت بگردم خواهرم دستت دردنکنه که شماره رودادی فردازنگ میزنم واست دعامیکنم توروخداواسم دع ...

قربونت برم همین الان زنگ بزن اپراتور وصل میکنه الان دلت گرفته منو دعا کن بمن داغونم 

بخدانمازم میخونم ولی گریم نمیاد مال این قرصاضدافسردگی که میخورم فقط بغض شدیدی میکنم

بزن روسینت بگو بیابیرون لعنتی بیابذارسبک شم باورکن اعضای بدنت میفهمن باهاشون حرف میزنی فقط خودت میتونی بخودت کمک کنی همین

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂