2777
2789
عنوان

شیاف واژینال ویتامین ای

48615 بازدید | 26 پست

بچه ها من چند وقت پیش از کسی شنیدم برای تنگ کردنو جوانسازی واژن یه قرص ویتامین ای رو شیاف کنیم .

تو اینترنت هم سرچ کردم زده بود عالیه کسی تجربه داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم الان ولی چون ناخن داشتم نتونستم هلش بدم خیلی داخل بیشترش ریخت بیرون حالا ببینم تاثیر د ...

قرص چجوری ریخت 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

من دخترم ازوقتش گذشته بوددنیانمیومد

دکتره ویتامیت ای دادگف شبی یکی شیاف کن

شب شیاف کردم فرداش کیسه ابم پاره شددخترم دنیااومد

به خداگفتم اگه سرنوشت مرانوشته ای چرادعاکنم؛خداگفت:شایدنوشته باشم هرچه دعاکند!
قرص ویتامین ای چه جوری شیاف میکنی؟ شیاف مخصوص واژینال هست؟

نه همین قرص ویتامین ای که میخورن و میزارم تو واژن تو نت نوشته بود خیلی خوبه تنگ کننده و مربوط کننده و رفع خشکی واژن 

قورصه یا کپسوله .همینا که میخورن؟؟؟؟شیاف میکنی بد نی؟؟؟؟واقعا خوبه.؟؟؟؟

لطفا اگه میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرست              در میان این همه هیاهو من خدا را دارم                       ( .و همین کافیست.)
قورصه یا کپسوله .همینا که میخورن؟؟؟؟شیاف میکنی بد نی؟؟؟؟واقعا خوبه.؟؟؟؟

آره همین کپسول ویتامین ای که میخورت والله منم دفعه اولم بود ولی تو نت نوشته بود عالیه چند نفرم استفاده کردن گفتن خیلی خوبه

آره همین کپسول ویتامین ای که میخورت والله منم دفعه اولم بود ولی تو نت نوشته بود عالیه چند نفرم استفا ...

ضرر نداشته باشه یوقت خوبه ؟؟؟پس منم امتحان میکنم

لطفا اگه میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرست              در میان این همه هیاهو من خدا را دارم                       ( .و همین کافیست.)
من انجام دادم الان ولی چون ناخن داشتم نتونستم هلش بدم خیلی داخل بیشترش ریخت بیرون حالا ببینم تاثیر د ...

اااا به منم بگو اگه تاثیر داشت

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

شما ویتامین ای رو داخل واژن گذاشتین برای تنگی تاثیری داشت یا نه و قرص چند میلی گرمیشو استفاده کردین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز