2777
2789
عنوان

کمک شیرم کم شده😔

729 بازدید | 29 پست

سلام پسرم دو ماهش تموم شده، شیرم نسبت به قبل کمتر شده،آخرای شیر خوردنش جیغ میزنه انگار که چیزی نمیاد از سینه ولی فشار میدم میاد، خیلی مواد غذایی مختلفی که تو اینترنت و تو نی نی سایت نوشته دارم امتحان میکنم، دیروز تو سایت خوندم یه خانمی گفت ارده کنجد میخورده شیرش زیاد میشده، امروز خریدم با عسل قاطی کردم خوردم،خدا کنه موثر باشه،شماها تجربه ای دارین از ارده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم خواب خودش تولید شیر میکنه تو سینه

منم تادوماهگی شیرم کم بود واسه همین به پسرم درکنارشیرخودم شیرخشک میدادم ولی خب خودش دیگه از دوماهگی شیشه وشیرخشک نخورد الانم فقط شیرخودمه

هرچند شیرم چرب نیس وپسرم یکسره به سینه ام چسبیده هرنیم ساعت به نیم ساعت میچسبه

خدایا طعم مادری رو به همه زنای دنیا بچشون خیلی شیرینه🤗🤗

اوووف چه روزای سختی داشتم من واسه شیرم عزیزم اولش که شیرت کم نیست فکر میکنی کمه هروقت بچت شیر میخوره به صدای قورت دادنش گوش کن ببین تند تند قورت میده یا یواش بعد ببین پی پیش چطوریه شله سفته چند بار میکنه در روز قطره شیر افزا عالیه بعد از هر وعده غذا بخور عرق رازیانه من هرروز میخوردم تخم شنبلیله رو پودر کن به عنوان ادویه به غذات بزن کپسول روغن ماهی عالیه شیرتو چرب میکنه از داروخونه بگیر بخور کپسول مولتی ویتامین هم شیرتو خوشمزه میکنه هم چربش میکنه احتمالٲ طعم شیرتو دوست نداره چیزای شیرین بخور چایی کم رنگ با نبات عسل شکلات

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
به جز پریدخت جان کسی تجربه ارده کنجد نداره؟یعنی الکی پول دادم؟😆

عزیزم من خودم کلی تجربه دارم 😁خواهرام همه موقع شیردهی کنجد میخورن تازه شیرتو چرب میکنه بچه وزن گیریش عالی میشه،من کنجدسفیدهمینجوری کنارم بود میخوردم حلوا کنجدهم میخوردم