2777
2789
عنوان

چله حشر

249 بازدید | 2 پست

دوستان اگر علاقه دارید بیاید تو تاپیک اسمتون اعلام کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3153928/چهله-سوره-حشر?postId=102227384

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

❤توصیف خارق العاده  دنیا از زبان امام  علي (ع)❤

بیشترین  ضربه هارو  خوبترین  آدمها  میخورند  ؛  برای  خوبیهاتون  حد  تعیین  کنید و هر کس  را  به  اندازه  لیاقتش  بها  دهید  نه  به  اندازه  مرامتان  ؛  زندگی  کردن  با  مردم  این  دنیا  همچون  دویدن  در  گله  اسب  است  !  تا  میتازی  با  تو  میتازند  ؛  زمین  که  خوردی  ؛  آنهایی  که  جلوتر  بودند  ؛  هرگز  برای  تو  به  عقب  باز  نمیگردند  !  و  آنهایی  که  عقب  بودند  ؛  به  داغ  روزهایی  که  میتاختی  تو را  لگد  مال  خواهند  کرد ! در  عجبم  از  مردمی  که  بدنبال  دنيايی  هستند  که  روز  به  روز  از  آن  دورتر  ميشوند  ؛ و  غافلند  از  آخرتی  که  روز  به  روز  به  آن  نزديکتر  ميشوند

نهج البلاغه ص56خ۴۳

‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.