2777
2789
اره عزیزم چرا نباشه ، توی کانالا عضو بشی من خودم سایتمو زدم 90 درصد درآمدم از سایتمه 

اخه داداشه خودمم از اینکارا میکنه خیلی کاراش خوبه اما میگه کار نیست یا خیلی کم پول میدن یا سر پول دادن دبه میکنن 

یا میگه سفارش میده اما بعد پشیمون میشه پولشم نمیده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه داداشه خودمم از اینکارا میکنه خیلی کاراش خوبه اما میگه کار نیست یا خیلی کم پول میدن یا سر پول دا ...

آخه میدونی الان وضعیت جوری شده که خیلیا نمیتونن هزینه کن برای همین باید یه قیمت مناسب بدی بهشون 

جون مادراتووووون لایک نکنید
لوگو طراحی میکنه  برای تبلیغات  مثلا کارت یا ....

خودمم اتفاقا انجام میدم ، اگر کارش حرفه ای باشه خودمم اونجا کار میکنم اما باید حرفه ای باشه حقوق خوبی میدن 

آخه میدونی الان وضعیت جوری شده که خیلیا نمیتونن هزینه کن برای همین باید یه قیمت مناسب بدی بهشون  ...

بیچاره خیلییی کم میگیره 

که سفارش قبول کنه یه درامدی داشته باشه

میگه چشام داره صعیف میشه 

بیچاره خیلییی کم میگیره  که سفارش قبول کنه یه درامدی داشته باشه میگه چشام داره صعیف میشه&nbs ...

عزیزم حتما از عینک آنتی رفلکس استفاده کنه خودمم استفاده میکنم خیلی عالیه اینایی که کارشون با کامپیوتره باید تهیه کنن

عزیزم باید تخصص داشته باشی مثل من فتوشاپو کامل بلدم طراحی گرافیک انجام میدم ، یا طراحی سایت انحام می ...

عزیزم اتفاقا منم میخوام یاد بگیرم 

میتونی بگی از کجا شروع کنم ؟؟؟ ینی چی رو اول یادبگیرم

عزیزم اتفاقا منم میخوام یاد بگیرم  میتونی بگی از کجا شروع کنم ؟؟؟ ینی چی رو اول یادبگیرم

چی عزیزم طراحی گرافیک ، طراحی سایت ؟ سئو هر کدوم یه سر فصل مفصل داره