2777
2789
عنوان

احتیاج ب دلگرمی

68 بازدید | 8 پست

سلام مامانای عزیز من همیشه دلهره مخارج بچه رو دارم کسی هست با حقوق ۳ تومن بچه هم داشته باشه؟مشکلی ندارین

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

برای‌من‌یک‌وهشتصد

تازه‌‌تو‌این مدت‌پیش‌اومد‌بیکار‌باشه‌همش قرض‌کنیم

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا اینجوری شدم همش ب مخارج بچه فکر میکنم باخودم میگم خدا بزرگه ولی ایمانم ضعیفه چون ته دلم میگم نکنه بچه بیاد لنگ بمونیم چمیدونم..واقعا این پول چیه که همه زندگیارو گرفتار کرده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خدابزرگه‌‌عزیزم

عزیزم شما شهرستانی یا تهران؟

عزیزم شما شهرستانی یا تهران؟

کرجم

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
کرجم

شماهم هزینه ها بالاست البته فک کنم اجاره خونه یکم پایینتر از تهران باشه

شماهم هزینه ها بالاست البته فک کنم اجاره خونه یکم پایینتر از تهران باشه

تنها‌شانسی‌که‌دارم‌خونه‌مال‌خودمون‌وگرنه‌‌خیلی‌برام‌سخت‌میشد

2790
2778
2791
2779
2792