2777
2789
عنوان

بیایید کمک

63 بازدید | 14 پست

میخوام خودمو تخلیه کنن خیلی عصبانیم 

دیروز دوستم ی کاری بهم پیشنهاد داد خلاصه رفتم محل کارش ک نیرو میخواستن رفتم با مهندس صحبت کردم قبول کرد که از فردا برم انروز صبح سرساعت رفتم نشستن شروع ب کار کردن کردم تا اخروقت یلحظم وقت تلف نکردم ولی مهندسه ادم جالبی نبود همش دلش میخواست با من سرشوخی رو وا کنه باهام صمییی بشه ولی من خیلی معمولی برخورد کردم تا غروب بهم پیام دادالبته ب واسطه کس دیگه ک فردا نیا سرکار خیلی از دستش عصبی شدم تازه سیستم نداشت بمن گفت خودت لب تاب بیارمنم لب تاب نداشتم گفتم سبتممو از خونه میارم باکلی زحمت سیستممو بردم گذاشتم تو دفترش اقا میگه دیگه نیاسر کار بنظرتون فردا رفتم چی بهش بگم ک هم مودبانه باشه هم حسابی حالش جا بیاد 

لطفا کمکم کنید

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگی این هم حرفیه ولی با یه چیز دیگه بکوب تا دلت خنک شه

هنسرم میگه بیخیال ولی من تا حرف نزنم خودم خالی نکنم راحت نمیشم حالا قراره با خواهر زاده ی همسرم برم ک تنها نباشم نیخوام سیستمو جمع کنم یکی میشم باشه

همون بهتر که دیگه نمی ری معلومه آدم جالبی نیست 

اره واقعا خوشحالم از این بابت ولی از یلحاظم ناراحتم بخاطر اینکه خانواده دم خیلی خوشحال شده بودن الان بفهمن ناراحت میشن

منم یه مدت یه جایی کار می کردم با اینکه ارگان دولتی بود اونقدر پیشنهاد دوستی داشتم که ترجیح دادم خون ...

واقعا چرا باید اینطوری باشه خیلی ناراحتم از این بابت بس ما ک اینهمه زحمت کشیدیم درس خوندیم باید کحاکارکنیم