2777
2789
عنوان

خارش شدید واژن

559 بازدید | 31 پست

خانما کمک کنید.دارم میمیرم از خارش.

امکان داره عفونت نداشته باشم ولی خارش داشته باشم؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ترشح سفید پنیر نداری؟ واژنت التهاب و قرمزی نداره؟

التهاب داره ولی ترشح ندارم 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
چیکار کنم خوب شه؟؟

برو بشین داخل وان آب و نمک

یا آب و جوش شیرین،عااااالیه،مثل اب رو آتیشه،منم اینجوری شدم ی روز افتضاااااح،گریه میکردم،اما سریع خوب شدم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
برو بشین داخل وان آب و نمک یا آب و جوش شیرین،عااااالیه،مثل اب رو آتیشه،منم اینجوری شدم ی روز افتضاا ...

الان جوش شیرین از کجا بیارم اخه

از کاندوم استفاده کردی 

محیطی رفتی برای دستشویی الوده بوده خودت خبر نداشتی

لباس زیر را عوص کن 

لباس زیر نپوش 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "

اگه بانو هستید کرم واژینال بزنید اگه دوشیزه هستید تشت ابگرم و سه قاشق جوش شیرین توش حل کنید بشینبد توش

یا عنبرالنسا دود کنید

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
احتمالا عفونت قارچی گرفته ای با ماست حتما درمان میشه

نمیتونم ماست بخورم.پسرم به لبنیات حساسیت داره

الان جوش شیرین از کجا بیارم اخه

اب و نمک خب

یا اب و سرکه

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

سرکه هم میتونی بریزی

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
از کاندوم استفاده کردی  محیطی رفتی برای دستشویی الوده بوده خودت خبر نداشتی لباس زیر را عوص کن ...

از کاندوم خیلی وقته استفاده میکنم.تازه اینطوری شدم.باور کن همه اینا رو رعایت میکنم.خودمم نمیدونم چرا اینجوری شدم 

سرکه هم میتونی بریزی

سرکه خوبه یا نمک؟