2777
2789
عنوان

من حساسم؟؟

390 بازدید | 41 پست

چند روز دیگه بچم دنیا میاد انشالله.

بعد خواهر بزرگم هی جلو مادرشوهرم اینا میگه انشالله دخترمون به شما بره یا میگه ایشالا مثل عمش  بشه😐😐

حالا جالبه منو خواهرشوهرم قیافه هامون تو یه حده..خواهر منگلم فقط برای چاپلوسی اینجوری چرتو پرت میگه و منو کوچیک میکنه....

وای حالا میدونم دوباره تو بیمارستان  هی میگه ایشالا شبیه عمه جونش بشه....ای خدا اعصابمو خورد۶ میکنه... بعد خواهرشوهرمم هی پوزخند میرنه

خواهرم با این حرفش منو کوچیک میکنه یعنی تو هیچی😐

اصلا خانواده شوهرمو که میبینه از خود بی خود میشه انقد چرت حرف میزنه حد نداره

حالا قبلش به نظرتون بهش تذکر بدم بگم این حرفارو نگو؟؟؟

خواهر دیگم میگه ول کن حساسی تو.

بدم میا د خواهر شوهرم هی قیافه میگیره بعدش برام

بهش تذکربده

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادر شوهر داری؟😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
زدی تو خال  میخواستم همینو بگم😅

😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!