2821
2789
بمیره سخت تره البته خدا نکنه اگه ول کنه امید دارم که شاید خوشبخت باشه اخه من دوست دارم همیشه خوشبخت ...

بس که تو مهربونی عشقم😢😢😢

خدایا به ما دوتا کمک کن👫 دختر ترک دلمو بردی منم عاشقتم رک با یه جاذبه ای که غیر طبیعی برد دلمو برد دختر ترک یه نگاه بندا به این دل که زدیو بردی با یه زیر چشی ببین چی به سرم آوردی دلمو بردی بردی دل از باور من ای ترک غارت گر من می بردی از ساغر من یه دم نشین در بر من دلبر ای ترک غارت گر من دستی بکش بر سر من جانم رسید بر لب من ای دلبر دیوانه من💑💏👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف که کسی قدر نمیدونه😢😢😢😢😢

میدونم لیاقتتو ندارم 😢😢😢

خدایا به ما دوتا کمک کن👫 دختر ترک دلمو بردی منم عاشقتم رک با یه جاذبه ای که غیر طبیعی برد دلمو برد دختر ترک یه نگاه بندا به این دل که زدیو بردی با یه زیر چشی ببین چی به سرم آوردی دلمو بردی بردی دل از باور من ای ترک غارت گر من می بردی از ساغر من یه دم نشین در بر من دلبر ای ترک غارت گر من دستی بکش بر سر من جانم رسید بر لب من ای دلبر دیوانه من💑💏👫
یکاری کن داشته باشی 

چشم

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

فوق تخصص غدد

hlima | 42 دقیقه پیش

آزمایش بارداری

f8228 | 42 دقیقه پیش

سالن زیبایی

im_mobiina84 | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792