2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیره😭 

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بمیره لاقل میدونی کجاس دردش کمتره😀

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
وای خدا نکنه بمیره اونم عزیز مادرشه دیگه .گناه داره چشای یه مادر اشکالود بشه .‌خو تفاهم ندارن جدا شن ...

نه خدا واسه هیچ‌جوونی نیاره 

فقط میخواستم‌بدونم کدوم‌سخت تره

@queenstae  

خدایا به ما دوتا کمک کن👫 دختر ترک دلمو بردی منم عاشقتم رک با یه جاذبه ای که غیر طبیعی برد دلمو برد دختر ترک یه نگاه بندا به این دل که زدیو بردی با یه زیر چشی ببین چی به سرم آوردی دلمو بردی بردی دل از باور من ای ترک غارت گر من می بردی از ساغر من یه دم نشین در بر من دلبر ای ترک غارت گر من دستی بکش بر سر من جانم رسید بر لب من ای دلبر دیوانه من💑💏👫