2777
2789
عنوان

نون حروم

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون یه مدت چه جوری تجربه کردی؟من خیلی پول پرستم از بچگی فقط پولو دوست داشتم الانم بی پولم😢

از اول زندگى پولدار بوديم دو طرف اما نه ب شدت اينى ك اسى گفت😄😄😄

بعدش شوهرم گند بالا اورد الان يكساله ك ديگه پولدار نيستيم😒😒😒

از اول زندگى پولدار بوديم دو طرف اما نه ب شدت اينى ك اسى گفت😄😄😄 بعدش شوهرم گند بالا اورد الان يك ...

وضع زندگی بابامینا خیلی پولدارم نه در حد خونه و زمین باغ؛ولی از وقتی شوهر کردم پس رفت کردم

الان همه به جای پیشرفت پس رفت میکنن غصه نخور درست میشه انشالله فک کردم اون یه مدت فکر اقتصادی داشتی

خب این فقط دارن دنیوی کیف میکنن متاسفانه هر کسی از اولش حروم خوری کردی بهش ساخته حالا مثلا ما بیایم ...

دقیقا🤣🤣🤣🤣

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم

اسی میگم تو با این دختره صمیمی هستی؟واقعا هیچ غمی نداشت ؟همش خوشیه زندگیش؟

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
حالا ما باشیم، بقیه پول مشتری رو یادمون بره بدیم، همون موقع عذاب الهی نازل میشه دو شقه مون می کنه

هااااااا خوب گفتی 

وضع زندگی بابامینا خیلی پولدارم نه در حد خونه و زمین باغ؛ولی از وقتی شوهر کردم پس رفت کردم الان همه ...

ان شاءالله ب خواسته هاى دلت ميرسى عزيزم 

من ك الان اينقدر مشكل دارم از جانب شوهر و خانوادش ك ديگه فكر پولدارى رو نميكنم😞😞

اسی میگم تو با این دختره صمیمی هستی؟واقعا هیچ غمی نداشت ؟همش خوشیه زندگیش؟

نه جدا خیلی درگیره خداییش بی اغراق میگم ارامش نداره اصلا.ظاهر زندگیش فقط پر زرقو برقه