2777
2789
عنوان

نون حروم

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 72 پست
نوش جونشون بشه؟کجاش حرومه ؟تو کدوم ایه از قران اومده پول قاچاقچی حرومه؟دندونپزشکه معتاده مواد میخره ...

عضوی از ی چرخه ی منفی و مخربن

انشالله هیچوقت برای خانواده و نزدیکانتون پیش نیاد عزیزم ک نظرتون راجع بهشون عوض شه

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه شلوار کردی میپوشم جز کدوم قشرم؟

قشر با نمک و دوست داشتنی

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
عضوی از ی چرخه ی منفی و مخربن انشالله هیچوقت برای خانواده و نزدیکانتون پیش نیاد عزیزم ک نظرتون راجع ...

از نزدیکام هم هستن که گرفتارن ولی تعجبم میاد که ملت یه کسی که به زور چیزی و به کسی تحمیل نمیکنه رو گناهکار و مجرم میدونن ولی چشاشونورو خیلی از مسائل میبندن حق نفت و گاز مردم داره برا مردم فلسطین خرج میشه گناه نیست

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
نوش جونشون بشه؟کجاش حرومه ؟تو کدوم ایه از قران اومده پول قاچاقچی حرومه؟دندونپزشکه معتاده مواد میخره ...

هزار مادر و زن ک شوهر و پسرشون اسیر مواده باعث مرگ‌میشه  زندگیا می پاشه از هم طرف سنگ‌کوب میکنه نصفیا فلج‌میشن بنظرت پولش خوردن داره؟؟؟

از نزدیکام هم هستن که گرفتارن ولی تعجبم میاد که ملت یه کسی که به زور چیزی و به کسی تحمیل نمیکنه رو گ ...

اونم سر جای خود، فروش مواد مخدر هم سرجای خود

حروم بودن قاچاق مواد به معنی حلال بودن کاری که شما گفتید نیست

هزار مادر و زن ک شوهر و پسرشون اسیر مواده باعث مرگ‌میشه  زندگیا می پاشه از هم طرف سنگ‌کوب میکنه ...

خب من تا بهخودم نخاد کسی نمیتونه به زور واردارم کنه کاری انجام بدم.دولت اگه بخاد میتونه طی ۲۴ ساعت اجازه ورود حتی یه سر سوزن مواد و به کشور بده ولی چرا اینکارو نمیکنه خدا میدونه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
منم ی زن‌ تن فروش میشناسم پول خرج میکنه برا خودش و بچهاش بچهاشم میدونن.هروز سفر و ماشین و تفریح .من ...

خدا خیلی دوست داره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
خب من تا بهخودم نخاد کسی نمیتونه به زور واردارم کنه کاری انجام بدم.دولت اگه بخاد میتونه طی ۲۴ ساعت ا ...

کسی ک اسیر مواد شده دیگ ب این‌چیزا فکر نمیکنه .من ب دولت کاری ندارم ولی خدا لعنت کنه هرچی مواد فروش و ساقیه معتاد نداشتی نمیدونی چطوری خدا نصیب گرگ‌بیابون نکنه