2777
2789
عنوان

فردا موعدمه

153 بازدید | 18 پست

سلام دوستان فردا موعد پریودمه.یه صلوات برام بفرستین که  نشم و باردار باشم.خسته شدم از حرفای فامیل شوهر.همین الان خواهرشوهرم اومد و با سوالای الکیش دلمو شکوند و دارم گریه میکنم خستم کردن

فداتشم غصه نخور... ایشالا خدا ی نی نی سالم میده بهت... چن ماهه مگه انتظار میکشی گلم؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فداتشم غصه نخور... ایشالا خدا ی نی نی سالم میده بهت... چن ماهه مگه انتظار میکشی گلم؟

8ماهه ولی توهمین 8ماه منو خوردن.هر دقیقه زنگ میزنن کی پریود میشی.شدی نشدی.به خدا تو خونه خودم یه پریود آروم نشدم.همش با ترس انگار دزدی کردم

آره فک میکنن فقط عروسی کردیم که براشون بچه بیارم

وای وای...اینجوری که همش استرسه و بدترین چیز واسه بارداری استرسه....من خودم ۱۱ ساله ناباروری دارم اوایل از این مشکلات زیاد داشتم

8ماهه ولی توهمین 8ماه منو خوردن.هر دقیقه زنگ میزنن کی پریود میشی.شدی نشدی.به خدا تو خونه خودم یه پری ...

واااایییی چقدر پر رو ان... میگفتی ب شما چ اخه... ینی چی چرا انقد تو کارای خصوصیتون دخالت میکنن.. زشته خب.. فک کنم خودت اجازه دادی بهشون اینقدر باهات راحت و صمیمی شن... دفه بعد اگه گفتن بگو این ی چیز شخصیه بین زن و شوهر... چقدر پر رو و گستاخ... امیدت ب خدا باشه... نگران نباش... خودتو نباز... هنوز زوده خسته شی گلم... امیدوارم‌ک ب زودی باردار بشی...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

واااایییی چقدر پر رو ان... میگفتی ب شما چ اخه... ینی چی چرا انقد تو کارای خصوصیتون دخالت میکنن.. زشت ...

من رو ندادم ولی چون خیلی تو خانواده صوهرم کم سن هستم اونا همه هم سن مادرم هستن فکر میکنن رئیس منن.هر دفعه که میبینمشون باید بعدش کلی گریه کنم

من رو ندادم ولی چون خیلی تو خانواده صوهرم کم سن هستم اونا همه هم سن مادرم هستن فکر میکنن رئیس منن.هر ...

شوهرت چیزی نمیگه؟ راضیه ب اینکارشون؟ چن سالته گلم؟

من رو ندادم ولی چون خیلی تو خانواده صوهرم کم سن هستم اونا همه هم سن مادرم هستن فکر میکنن رئیس منن.هر ...

شوهرت چرا چیزی نمیگه بهشون؟اگه اون حمایت کنه کسی جرات نداره ازت سوال کنه

ببین گلی گفتم که منم اوایل این مشکلات رو داشتم مادرشوهرم هرماه تاریخ پری رو ازم میپرسید و دیوونه م کرده بود دقیقا درکت میکنم....ولی شوهرم بهش گفت که هرسوالی داری از خودم بپرس حتی اگه تاریخ پری رو میخوای بدونی خودم بهت میگم وبی به زنم زنگ نزن واسه این چیزا...البته حدود ۳ یا ۴ سالی طول کشید تا شوهرم یاد گرفت این حرفارو بزنه

شوهرت چرا چیزی نمیگه بهشون؟اگه اون حمایت کنه کسی جرات نداره ازت سوال کنه

پیش این با مهربونی میحرفن یجوری مثلا دل سوزن ولی ما که زنیم میفهمیم منظور حرف زن دیگه رو.