2777
2789
عنوان

مادرشوهر دروغگو آبرومو برد😭

3013 بازدید | 52 پست

عروسی دخترخواهرشوهرم دعوت بودیم شمال رفته بودیم خونش جهازشو ببینیم.مادرشوهرم کرم میریخت همش.من ظرفشویی نگرفتم همش ظرفشویی اونو یجور میگفت بهمون.همسرمم دید اخلاقشو.ازاونجا دراومدیم بهش گفتم اگه به من داری تیکه میندازی من علاوه بر جهازم ۲۰میلیونم دوسال پیش پول نقد آوردم خونمم جا نداره که بعد خودشو زد به شالاطانی که من شانس ندارم من منظورم تو نبود خوهرشوهرم از خونه در اومد گفت مامان چیشده خلاصه خواهرشوهرم اومده بود منو باز خواست میکرد که چرا به مامان بی احترامی کردی گفتم حرفم بی احترامی نبود خلاصه شر بپا کردن. رفتیم خونه خواهرشوهرم دیدم همشون جمع شدن حیاط منتظرن من بیام دعوا کنن من رفتم ساکمو جمع کردم به همسرم گفتم زود باش بریم خواهرشوهرام یکیشون میگفت گلوی کسی که به مامانم چیزی بگه جر میدم یکی میگفت تو همیشه به مادرم بی احترامی میکنی الکی میگفت تو یه بار منو انداختی بیرون از خونت منم گفتم من چیزی نگفتم بی احترامی بشه توضیح دادم بازم داشتن دعوام میکردن.البته همسرمم طرف منو گرفت گفت مامان همش حرف میزنه انتظار داره چیزی نشنوه به شمام ربط نداره که دخالت میکنید.جاریمو دامادشون به زور ما رو بردن تو اتاق که ما نریم بعد مادرش از اونور جیغ زد بیتربیته شخصیت نداره منم پاشدم ساکو برداشتم رفتم همسرمم بقیه وسایلو جمع کرد اومد. من اول ندونستم چرا به من میگه بی تربیت بعد خودش افتاده بود دنبال ما که نرید من گفتم مگه چیکار کردم فحش میدی گفت تو گفتی برینم به خونوادت توی ماشین عمش با ما بود برگشتنی.به عمش گفتم من این حرفو زدم گفت من نشنیدم.خودش دونسته بود بیخودی دعوا انداخته به من تهمت زده بود که بگه به خاطر این حرف ناراحته تا آبروش نره ولی ابروی منو الکی پیش داماداش برد

از یه طرفم من تو دعوا گفتم مامان بار اولش نیس این کنایه ها همش به من میگه دخترم خودش پول شام طرف خودشو داده درصورتی که پول شام عروسی مارو کلشو با پول عقد من دادن. بعد رفتن من گفته همه پول عروسی رو خودم دادم درصورتیکه همسرم۳۰میلیون برداشت برا چند تیکه وسایلای خونه وطلاوآتلیه و ارایشگاه.... پول شام و میوه هم ازپولی که سرعقد جمع شد دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناراحت نباش خانواده شوهر همینن آدم نیستن خانواده شوهر منم دیشب حالم و گرفتن مادر شوهرم  به بهانه های مختلف میره دختراشو پر میکنه اونا هم به من بی احترامی و کم محلی میکنن دلم خیلی شکسته 

عزیز دلم اینکه در جواب احترام و محبتی که کردی اینطور بهت بی احترامی شده میدونم واقعا دردناکه چون خودمم درگیر همچین مادرشوهر دروغگویی بودم.

ولی دقت کن که این یه فرصت برای قطع ارتباطه تا به کلی از زندگیت بداریشون کنار. به شوهرت بگو تا مادرت نیاد ازم عذر خواهی تو روش نگاه نمیکنم و اینطوری بقیه دوران بارداریت رو تو ارامش میگذرونی.

بدار یاد بگیرن که چطور باید به عروس احترام گذاشت

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

بببین دور این آدمها باید خط کشید. اون هم قرمز. رو نده بهش. سریع جواب بده. یه جوری که خودش خجالت بکشه. بعدش هم میدونم همه چیز گرون. ولی خورد خورد اون چیزهای که نداشتی بخر. بذار تا تهش بسوزه. من مامانم بیچاره همه چیز بهم داده بود. بدون کم و کسری. مادر شوهر حسودم میگفت انگار لوازم خونگی فروشی. از حسودیشا