2777
2789
عنوان

آی یو آی

378 بازدید | 3 پست

سلام من یک سوال خیلی مهم داشتم

من روز شنبه هفته گذشته (ساعت ۶ بعد از ظهر) سونو شدم و دکتر گفت یه فولیکول غالب به سایز ۱۶/۵ دارم .

برای فرداش یعنی روز یکشنبه هفته گذشته ساعت ۶ صیح آمپول آزاد سازی دادن که من دقیقا سر ساعت زدم (یعنی دقیقا ۱۲ ساعت بعد از سونوگرافی) 

و برای روز دوشنبه ساعت ۳ ظهر آی یو آی شدم.

الان سوال من اینه که آیا این فولیکول از زمان زدن آمپول تا زمان آزاد سازیش بزرگ میشه؟ ( چون ۳۶ ساعت بعد از زدن آمپول تخمک آزاد میشه ) من درد آزاد سازی هم داشتم. ممکنه از شنبه که ۱۶/۵ بود تا دوشنبه که آزاد شده سایزش چند شده باشه؟

بله ممکنه بزرگ شده باشه چون فرداش امپول زدی و هر بیست و  چهارساعت تخمک دوسایز بزرگتر میشه البته اینا درصورتیه که تخمدانت خوب فعالیت کنه که تخمکتم به سایز خوبی برسه حال ۰ون امپول اچ سی جی زدی و خوداین امپول غیر ازاینکه برای ازادسازیه گاهی روی سایز تخمک هم تاثیر داره ممکنه تخمکت دوسایز بزرگترشده باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله ممکنه بزرگ شده باشه چون فرداش امپول زدی و هر بیست و  چهارساعت تخمک دوسایز بزرگتر میشه البته ...

ممنونم از اینکه دقیق جواب دادید 

پس به نظر شما ممکنه ۱۸یا ۱۹ شده باشه؟

2790
2778
2791
2779
2792