2789
عنوان

راننده تپسی

1428 بازدید | 20 پست

به نظرتون خوب هست یه راننده اسنپ یا تپسی بشم ؟هرچی بیشتر دنبال کار می گردم کمتر پیدا می کنم حالا این به ذهنم رسیده اگه پیشنهادی هم دارید برای شغل در منزل بگید

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر من یه مدتی راننده اسنپ و تپ سی بود فقط تو تهران کرج خوب کار میکنه و درامدش بد نیست ولی باید از صبح تا شب تو خیابونا باشی تو گرما گشنه تشنه به درد نمیخوره مخصوصا واسه یه خانوم

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
اصلا ب درد یک خانوم نمیخوره و خطرناکه

به نظرتون چیکار کنم؟خسته شدم از تلاش بی نتیجه

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
همسر من یه مدتی راننده اسنپ و تپ سی بود فقط تو تهران کرج خوب کار میکنه و درامدش بد نیست ولی باید از ...

درامدش خوب بود

درامدش خوب بود

بستگی داشت روزی صد و خورده ای یا ۲۰۰ ولی خب ماشین هم همش خرج باز میکرد 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

همسرم میگفت یه راننده خانم اومده بود دنبالش، میگفت همش اشتباه رفته، خواستم پیاده شم. چرا خانم باید راننده آقایون باشه؟ 

آژانس بانوان برو یا خانما رو سوار کن 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
همسرم میگفت یه راننده خانم اومده بود دنبالش، میگفت همش اشتباه رفته، خواستم پیاده شم. چرا خانم باید ر ...

جان

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
جان

عزیزم، من چند تا جاری دارم که همش میگن میایم خونه ت، با ما بیا بریم خرید، بریم دکتر و.... خونه ی من یه شهر دیگه س و خوشبختانه دورم ازشون. اما همش انتظار دارن به خودشون و بچه هاشون سرویس بدم، مدتی هم که تازه عروس بودم و شهر اونا بودم، اصلا یه تک پا نیومدن پیش من، با اینکه با خانواده همسرم، یه آپارتمان بودیم. با اینکه یکسال از عروسیم گذشتم هنوز پاگشام نکردم، تا منو می ببینن  همش میگن میخوایم بازم بیایم، دو ماه دیگه میایم اما بعدا تو رو پاگشا میکنیم!! وقتی هم شهر اونا هستم تحویل نمی گیرن. اینجا هم یه هفته یه هفته می مونن، از طرفی فامیل هم هستیم متاسفانه

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی