2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام پسر من از حدودا سه ماهگی لرزش چشم داشت ولی چشماش ضعیف نبود سرشو کج میکنه لرزشش کلا ازبین میره حالا دکتر سلطان سنجری تو تهران معاینه کرد سه ماه عینک تجویز کرد نمره چشمش خیلی کم ضعف داشت گفت دیدش خیلی خوب و قابل قبول نگران نباش هر لرزش چشمی نشونه ضعف نیس خودت حالا سه ماه بعد نوبت داده ببررم احتمال زیاد جراحی شه تا هم سرشو کج نکنه و زاویه دیدش اصلاح شه من مادرم خیلی سخته خدا هیچ کسی رو با بچش امتحان نکنه انشالا مشکل کوچولو شما و همه بچه ها حل شه 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
دوست عزیزدخترمن چشمش ضعیف هست ولرزش هم داره من بیشتر نگران تکاملش هم هستم میترسم ازچشمش باشه لطفا در ...

ببینن لرزش ها با هم خیلی خیلی متفاوت بنظرم هر جای ایران هستی یه وقت بزار دخترتو ببر تهران پیش دکتر سلطان سنجری شماره اش تو نت هست روزای زوج از ساعت ۲ تا ۱۲ شب مطب اگه از پزشک دخترت نامه بگیری همین جوری ویزیت میکنه فقط خیلی شلوغه مطبش ممکنه زیاد طول بکشه ولی دکترش خیلی ماهره تشخیص هاش دقیقه ب نظرم هربچه فرق داره پسر من همه چیزش به موقع بود فقط چشاشش کمی لرزش داش ک با گذشت زمان بهتر بهتر میشه نگران نباش بعضی بچه ها سینه خیز نمی رن اگه گردن گرفته جای نگرانی نیس بازم سوالی بود درخواست دوستیتو قبول کردم بیا تل

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
الان که بزرگتر شده نسبت به قبلا کمتر شده لرزش چشمش یانه لطفا بهم بگین ممنون میشم

اره خیلی خیلی کمتر شده وقتی نه ماه اینا بود لرزشش بیشتر بود الان کلا خوب شده بدون لرزش تی وی میبینی فقط سرش کج میکنه و از گوشه چشم نگا میکنه 

منم خیلی تحقیق کردم من خیلی نگران بودم ک مبادا چشماش ضعیف باشه خیلی ک ایپتومتری بروم همه چارت Eرو درست گف و من خیلی از لحاظ دیدش خیالم راحت شد ولی هم چنان سه ماه دیگه نوبت دارم ببرم تهران پیش دکتر 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز