2789
عنوان

چیکارکنم؟😑😐

125 بازدید | 13 پست

رفتم بهداشت گفت ازماه پیش تاحالا ۲ کیلو کم کردی😐 بجای اینکه زیاد کنی....😐وا مگه میشه کم کرد؟

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تو بارداريم به حدي ويار داشتم ٥ كيلو تو چهار ماه كم كردم 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
اره بابا من ٥كيلو كم كردم 

همچین منو ترسوند رفت صدای قلب بچه رو چک😐گفتم وا نکنه چیزیش شده بچم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

اول بارداریته؟من اوایل ۳ کیلو کم کردم بعد از ۵ ماه تا زایمان ۷ کیلو اضافه کردم!!

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
منم تو بارداريم به حدي ويار داشتم ٥ كيلو تو چهار ماه كم كردم 

خب من ویار ندارم

اولش طبيعيه همه كم ميكنن بخاطر ويار

اخه من ازاولش تاالان اصلا ویارنداشتم

چندهفته هستی

۱۶ 

من بخاطر ویارم تو یه ماه هفتا کم کردم😑

طبیعیه گاهی وزن کم میشه یا بالا نمیره.مهم اینه بچه و مادر سلامت باشن.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همچین منو ترسوند رفت صدای قلب بچه رو چک😐گفتم وا نکنه چیزیش شده بچم

نه عزيزم نگران نباش 

البته بهداشت گير ألكي زياد ميده به من گفت جفت پايينه 

بعد دوهفته رفتم سونو گفت درس شده بعد رفتم بهداشت گفت نه هنوز پايينه برگه سونو رو نشونش دادم گفتم دكتر خودش گفته رفته بالا گفت سونو هاي دكتر فلاني خيلي دقيق نيس

خدایا شکرت 🙏🏻