2777
2789
عنوان

خونریزی

90 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها از دیشب وقتی میرم توالت شکمم که کار میکنه مقعدم خونریزی میکنه و کلی خون میاد مثل وقت پریودی خیلی نگرانم امروزم همون جوری بودم-بچه‌ها چند روز پیش از عقب نزدیکی کردیم ممکنه از اون باشه؟؟؟چیکار کنم خب شوهرم مجبورم‌کرد...

صد در صد ازونه و حتما پیش دکتر برو چون ممکنه روده ت عفونت کنه چون الانشم انتهای روده ت زخم شده

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای

چرا گذاشتی؟؟؟؟

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

انتخاب روده بزرگ اسفنکتر هست ، که پیچ خوردگی کمتری داره ،حتما آسیب دیده 

ولی خب تا حد خونریزی پریودی جای تعجب داره

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

عزیزم احتمالا مقعدت از داخل زخم شده و پاره شده وایه اونه. زودتر برو دکتر و دارو بگیر که عفونت نکنه زخمت چون ممکنه خدایی نکرده عفونت به روده بزرگت برسه.

یه توصیه خواهرانه،هرچقدرم عاشق شوهرت باشی و نخوای به خواسته هاش نه بگی و بازم سلامتی خودت اولویته. اینبار که گذشت ولی اگه بازم ازت رابطه از پشت خواست قبول کن ولی قبلش یه هویج گنده بیار و ازش بخواه اگه خودش لذت برد به کارش ادامه بده

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤