2777
2789
عنوان

جذب پول

200 بازدید | 10 پست

خانم های شاد و پرانرژی مثبت بیایید دور هم باشیم و از جذب پول و سلامتی که تا حالا با استفاده از قانون جذب داشتید بگید 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

میگن به هر چی فکر کنی همونو جذب میکنی 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

یعنی هیچ کس مثبت اندیش نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا درد و غم بود و منفی بود کلی پست می داشتن 😅

من شامل قانون جذب نمیشم شامل قانون دفع هستم به گمانم. اخه به هرچی غکر کنم محااله درست بشه 

آخه به قسمت منفی اش بیشتر توجه میکنی این که گفتی محاله آنقدر کلمه منفی هستش 

نه والا از بچگیم همین بودم برا هرچی ذوق میکردم‌ونقشه میکشیدم خراب میشد

الان باید این باور را رد کنی که برای هر چی ذوق میکنم خراب میشه برعکسش باور کن بگو به هر چی بخوام  از ته دل خدا کمکم میکنه بهش برسم 

من چطوری پول و سلامتیو جذب کنم؟🤩 من عاشق پولم البته بیشتر از این که به پول فکر کنم به این فکر میکنم که اون چیزایی که من میخوام حدودا ۲۰ میلیاردی میشه 🤷‍♀️ از خدا هم سلامتی میخوام برا خودم خانواده ام هم از خزانه خودش ۲۰ میلیارد بهم بده 🤩

اول اعتقاد بعد میتونی از کتاب های روش جذب کمک کنی 

من خودم کتاب شکر گذاری راندا برن رو دارم باهاش از افسردگی ۹۰ درصدی دو سالم خلاص شدم 😁الانم واقعا بدون هیچ استرسی زندگی می‌کنی چندین بار من کتاب شو خوندم به پول هم رسیدیم پیشنهاد میکنم بخری قیمت زیادی نداره

🎀

✅اينكه آيا ميتوان پول را به سختى بدست آورد يا به آسانى اين يك باور بسيار تعيين كننده و سرنوشت ساز است .

نبايد باورت اين باشد كه براى بدست آوردن پول بايد رنج كشيد.

اين باور ،بدست آوردن پول را براى تو دشوار و تورا از نعمت هاى الهى دور ميكند.

زيرا باورها واقعيت آفرينند.

monymagnett@ آدرس تلگرام