2777
2789
عنوان

نظام قدیم یا جدید؟

273 بازدید | 14 پست

امسال میگن کنکور نظام جدید یا قدیمش اختیاریه به نظرتون نظام جدید شرکت کنم یا قدیم؟چرا میگن نظام جدید بهتره؟امکان داره منکه ۲۷سالمه نظام جدید بخونم بعد یه چی تضویب شه زحمتام هدر بره ؟

عزیزم اگه چند سال از درس خوندنت میگذره نظام جدید بهتره چون بعضی مباحث کمتر شده ‌.اگه که نه تازگیا خوندی زیاد نمیگذره ازش همون نظام قدیم‌.27 سالته پس خیلی وقته خوندی .

نه نداره من هر جا دیدم گفتن اگه پارسال نطام قدیم امتحان دادین همون نظام قریم ادامه بدین وگرنه اگه جدید میخوای بخونی نظام جدید انتخاب کن به چند دلیل اولا حجم کتابها کمتر شده بعد هم توی ریاضی میگن قسمت اعظمی از مطالب چون انتگرال و و عیره حذف شده حتی فیزیک هم گفتن مطالب زیادی جون آینه و عدسی حذف شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداره من هر جا دیدم گفتن اگه پارسال نطام قدیم امتحان دادین همون نظام قریم ادامه بدین وگرنه اگه جد ...

میترسم اخه زحمتام هدر بره بخونم بعد بگن قدیم  فرصت و وقت اشتباه کردن ندارم

منم سه ساله پشت کنکورم نظام قدیمم مث شمام اصللللللن لای کتابامو بازنکردن بنا به دلایل ومشکلاتی ولی میخوام نظام قدیم کنکور بدم باز

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)
منم سه ساله پشت کنکورم نظام قدیمم مث شمام اصللللللن لای کتابامو بازنکردن بنا به دلایل ومشکلاتی ولی م ...

اگه میخای بدی از الان به فکرش باش بعدا پشیمونی به بار میاره منم حسم به نظام قدیم بهتره چون یه آشنایی کوچیکی دارم ازش ولی چند تا کتاب نظام جدید دانلود میکنم ببینم میتونم بخونم

اگه میخای بدی از الان به فکرش باش بعدا پشیمونی به بار میاره منم حسم به نظام قدیم بهتره چون یه آشنایی ...

من خودم خواهرم نظام جدیده کتابای اختصاصی تقریبا بگی نگی شبیهه ولی ادبیاتش فرق کرده مخصوصا زیست ولی عمومیا بجز عربی که شبیهه بقیش مث دینی کلن متفاوته بعدم به قول شما ماکه اینهمه کتابلمون جلو چشامونه باهاش آشناییم نمیتونیم قبول شیم چه برسه بخوایم ازحالانظام جدید بخونیم نمیدونم من که ریسک نمیکنم چون تمام کتابای تستمم نظام قدیمه نمیتونم بریزم دور جدید بخرم

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)
من خودم خواهرم نظام جدیده کتابای اختصاصی تقریبا بگی نگی شبیهه ولی ادبیاتش فرق کرده مخصوصا زیست ولی ع ...

به منم چند نفر گفتن نظام جدید بخون ولی به نظرم قدیم بهتره آدم یه حس خوب داره نسبت بهش ریسک هم نداره

به منم چند نفر گفتن نظام جدید بخون ولی به نظرم قدیم بهتره آدم یه حس خوب داره نسبت بهش ریسک هم نداره

آره بابا  متاهلی؟

اره حامله م با این وضعم میخام بخونم

همت کن وتوکل کن چراکه نشه میشه خوبشم میشه