2777
2789
عنوان

جاری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 20 پست
ان شالله همیشه همینجوری بمونید کنار همدیگه و عروس بعدی هم عین خودت خوب باشه جوری ک تا اخر عمر کنارهم ...

مرسی گلم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

خدا راقسم میگیرم چون تنها شاهد اعمال ماست بخدا منم اوایل خیلی خوب فکر میکردم راجبشون هم جاریام هم مادرشوهرم کاریم به کارشون نه داشتم نه دارم ولی بخدا یه رفتارایی دیدم ازشون که سرد سرد شدم جاریم کلا معلوم نیست فازش چیه یبار خوبه یبار بد همین چندوقت پیش هرچی سلام کردم جوابمو نداد مادرشوهرمم باهاش هماهنگ وقتی گلایشو کردم از بی احترامی که بهم کرد تازه بدشم اومد که چرا میگم هرکی یه اخلاقی داره دیگه اونم اخلاقش اینه حالا از کی بی احترامی جز اخلاق محسوب نیشه نمیدونم ولی بخدا اگه من این رفتارو میکردم مادرشوهرم چشمو درمیاورد به اولین نفریم که میگفت وجنگ راه مینداخت شوهرم بود نمیدونم چرا انقد حسادت میکنن ولی مادرشوهرم وجاریم حتی به بارداریمم حسادت میکنن وخیلی راحت برمیگردن میگن چرا بچه اوردی،اینا نمونه هایی از رفتاراشونه من کلا آدم خنثیایی هستم وبه کسی کاری ندارم ولی اونا....بماند که برای عروسیم چقدر اشک منو دراوردن و چکار که نکردن 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا راقسم میگیرم چون تنها شاهد اعمال ماست بخدا منم اوایل خیلی خوب فکر میکردم راجبشون هم جاریام هم ما ...

میدونم عزیز دلم قسم نخور گلم 

منم همینو میگم من خودمم قبلا تاپیک زدم ک تو دوران عقد سر پسر دار شدنش چه بلاهایی سر من اوردن یا چیزای دیگه 

ولی من دوست ندارم ناخواسته افتادم تو ی جریانی ک کنترلش تو دستم نیست و از جاهایی ک خبر ندارم بهم میزنند و بی احترامی میکنند من حرف اینه ک نکنید توروخدا باور کنید هرکی اسمش جاریه بد نیست حتما حسود نیست ولی خب متاسفانه همینجوری هم تو این جو پیش میرندو روز ب روز روابط بدتر میشه

میدونم عزیز دلم قسم نخور گلم   منم همینو میگم من خودمم قبلا تاپیک زدم ک تو دوران عقد سر پ ...

آره واقعا نمیدونم چرا یه غول بزرگ ساختن از جاری من بدشانسیم اینه مادرشوهرمم باهاش هماهنگ نمیدونم چرا ولی بخدا اونم خیلی حسادت میکنه 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
آره واقعا نمیدونم چرا یه غول بزرگ ساختن از جاری من بدشانسیم اینه مادرشوهرمم باهاش هماهنگ نمیدونم چرا ...

عزیزم ان شالله نی نی ت به سلامتی به دنیا میاد و انقدر باهمسرت و کوچولوتون روزای خوبی را داشته باشید که نتونی بهشون فکر کنی و اوناهم خدا کمکشون کنه ب درک درستی برسند و متوجه بشند ک همه ادما بد نیستند

عزیزم ان شالله نی نی ت به سلامتی به دنیا میاد و انقدر باهمسرت و کوچولوتون روزای خوبی را داشته باشید ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت😘😘😘😘منم آرزوی بهترینا دارم برات عزیزم