2777
2789
عنوان

جاری بد

980 بازدید | 20 پست

بچهاچرا  همه فکر میکنند جاریها و مادرشوهراشون بدند ؟؟؟؟ 

چرا فکر نمیکنیم شاید ایراد از ما باشه !!

طرف تاپیک زده جاریم به من حسودیش میشه  و.... حالا خونه خریده کلاس میذاره برامن ،من لجم میگیره چجوری باهاش برخورد کنم ؟؟!!

خب بابا فکرتو درست کن اون ک حسودی میکنه خودتی نه جاریت 😑

یا هزار مورد دیگه ....

بخداخود من اول ازدواجم جاریهامو عاشقشون بودم و اصلا نمیفهمیدم معنی جنگ جاریها و .... درحدی ک یروزجلوی خودشون  ب دوستم گفتم  جاریهام خواهرامند .دوستم انقدر باهام دعوا کرد ک نگو ک چرا تحویلشون گرفتی.من واقعا دوسشون داشتم اما هروز دیدم نه انگار یسریها خوبی را بدی درک میکنند و کار نکرده هم پات مینویسند در حدی ک الان بعد چهارسال کاری کردن برادر شوهرام باهام سر سنگینند یا مادر شوهرم بین حرفاش میگه فلانی اینو گفت پشت سرتون یا خواهر شوهرم میگه مواظب باش روت حساسند و فلان میگندیا جلوشون قربون صدقه شوهرت نرو  و مواظب زندگیت باش وهزار چیز دیگه ک بهم میرسه.در صورتی که بخدا من هیچ کاری ندارم بهشون همیشه هرنظری بهشون دادم چیزی بوده ک ب دوست یا خواهر خودم دادم.

چون مامانم انقدر با زنعموهام دوست بودن که الان بعد ۴۰سال اخر هفته ها سه تایی میرند دورهمی باهم و جونشون براهم میره.

چرا واقعا انقدر تو ذهنمون جاری بد و مادر شوهر زهر داره حرفش .....

چرا یسریها باعث میشند بین افرا  خانواده فاصله بیفته .....

فقط حسادت!!!

انقدر تو گوش همدیگه نخونیم جاری بد 

من نمیخواستم جاریم بد باشه اما انقدر افکارشون بد بود ک من شدم بد من شدم مغرور من شدم .... 

ناخواسته منم تو ذهنم میگم اونا بدند 

اما کاش بفهمیم خودمون هم ایراد داریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا کاری که خواهر همسرم کرد 

حتی تو خرید لباس هم باهام حسادت کرد

آخرش هم یه جنگ تو خونشون راه انداخت 

همسرم هم رفت و آمدشو با خواهرش قطع کرد 

الان ارامش به زندگیمون برگشته 

ادمای سمی رو فقط باید از زندگیت حذف کنی وگرنه اونا تورو از زندگی خودت حذفت میکنن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

واقعا جوری از جاری بد میگن همه ته دلم همش میگم کاش برادرشوهرم زن نگیره هیچ وقت.مادرشوهرمم استرس گرفته

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
دقیقا کاری که خواهر همسرم کرد  حتی تو خرید لباس هم باهام حسادت کرد آخرش هم یه جنگ تو ...

اخه میدونی من میبینم یسریها تو نی نی سایت ی تاپیک میزنند و درباره جاریها و ادم شوهراشون میگند جوری ک انگار طرف پسترین ادم رو زمین درصورتی ک یکم باهاش حرف بزنی متوجه میشی سو تفاهمه یا حس حسادت خود فرد 

من خیلی ناراحتم وقتی احساس میکنم مثلا یکی درباره من اینجور برداشت کنه و فکر کنه و قضاوت کنه و تهش رفتار کنه ...

در صورتی ک من خودم بد هیچکدوم از خانواده همسرم نخواستم اما جاریهام منو دشمن خودشون میبینند

انقدر تو گوش همدیگه نخونیم جاری بد  من نمیخواستم جاریم بد باشه اما انقدر افکارشون بد بود ک من ...

عزیزممممم هییییچ کس از اول از خونواده شوهرش۰ بدش نمیاااد مطمئن باش کاری مبکنن که منفور میشننن...من که اول ازدواجم خیلی باهمشون خوب بودم ولی دبدم لیاقت ندارن الان رفتارم باهمشون برگشته

واقعا جوری از جاری بد میگن همه ته دلم همش میگم کاش برادرشوهرم زن نگیره هیچ وقت.مادرشوهرمم استرس گرفت ...

والا 

باور کن ب باورهای خانوادگی طرف برمیگرده والا ادم با مادرشم بد با خواهرشم بد حتما نباید جاری باشه یا خواهر شوهر باشه 

ادم خوبم فارغ از نسبت خوبه 

تو خوب باش و روال جاریهای بدو از بین ببر و این حسو ب جاری اینده اتم القا کن

من از جاریم خوشم نمیاد چون دخترعمومِ و من در تمام طول زندگیم از این دختر عموم متنفر بودم و جالب اینجا است که اون هم از من خوشش نمیاد

برای همین ماهی یکبار خونه پدرشوهرم میبینمش و سلام و احوال پرسی میکنیم و دیگه هیچی نمیگیم

کاری به کار هم نداریم ولی همیشه غبطه میخورم که ای کاش جاریم صد پشت عریبه بود ولی دخترعموم نبود

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند
دقیقا منم همین مسئله برام پیش اومده با جاری هام خوب بودم ولی صمیمی نیستیم برا بچه اش اتفاقی افتاد ...

باور کن منم یروز بچه برادر شوهرم حالش بد بود زنگ زدم ج نداد جاریم بعد ک حالشو پرسیدم از مادر شوهرم گفت خوبه ولی نسیم جان میدونی یکم حساسندو تو حرفاش گفت میگند شما مثلا از مریضیش خوشحالی زنگ نزدی حالشو بپرسی زنگ زدی بگی مثلا بچه اش مریضه و فلان .

اخه ادم از مریضی ی موجود معصوم خوشحال میشه!!!!

من از جاریم خوشم نمیاد چون دخترعمومِ و من در تمام طول زندگیم از این دختر عموم متنفر بودم و جالب اینج ...

خب شما این حستون ربطی ب جاری بودن نداره طبیعیه دختر عموتو همیشه دوست نداشتی اما نمیای بگی اون بد و فلانه میگه کلا از بچگی همو نمیخواستیم

والا  باور کن ب باورهای خانوادگی طرف برمیگرده والا ادم با مادرشم بد با خواهرشم بد حتما نباید ج ...

منکه آرومم و سرم به زندگی خودمه و سعی میکنم با همه کنار بیام.۵تا خواهر شوهر دارم.باهاشون خیلی خوبم.اونام مدام میگن کاش عروس بعدی هم مثل تو باشه.فقط یه ترسه دیگه.مثلا دور همی و مسافرتا خراب شه😁.ان شالله که بهترین عروس دنیا نصیبمون بشه .برادرشوهرمم پسر فوق العاده خوبیه همیشه میگم ان الله یه زن خوب نصیبت شه لبات خندون تر شه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
خب شما این حستون ربطی ب جاری بودن نداره طبیعیه دختر عموتو همیشه دوست نداشتی اما نمیای بگی اون بد و ف ...

دختر بدی نیست 

ولی من نمی تونم با اخلاقاش کنار بیام 

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند
عزیزممممم هییییچ کس از اول از خونواده شوهرش۰ بدش نمیاااد مطمئن باش کاری مبکنن که منفور میشننن...من ک ...

خب من نمیگم همه ولی یسریها واقعا با سوتفاهم و فکرای منفی خودشونوحسادت  و هزار دلیل دیگه باعث میشند ز کل جمع خانواده شوهر ب رقابتو چشم و هم چشمیو اینا بگذره.

خیلی بد خیلی 

منکه آرومم و سرم به زندگی خودمه و سعی میکنم با همه کنار بیام.۵تا خواهر شوهر دارم.باهاشون خیلی خوبم.ا ...

ان شالله همیشه همینجوری بمونید کنار همدیگه و عروس بعدی هم عین خودت خوب باشه جوری ک تا اخر عمر کنارهمدیگه لذت ببرید