2777
2789
تورو خدا کسی چیزی میدونه بگه 

احتمالا عفونت کرده گوشت یکی از دلیلاشم همین گوش پاکنه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجوری بودم. دکتر رفتم گفت مال خشکی گوشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اره حس میکنم از وقتی ک از گوش پاک کن استفاده کردم خارش گوش گرفتم

من خودم تا گوشپاکن استفاده میکنم درجا عفونت میکنه.برو دکتر گوشتو معاینه کنه اگ عفونت بود قطره یا قرص خشک کننده میده

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

احتمالا عفونت گوش داری عزیزم برو دکتر زود بهش برس منم مثل تو بودم نرفتم دکتر گوشم هفته پیش کیپ شد کلی قطره ریختم کلی آنتی بیوتیک خوردم آخرشم مجبور شدم برم شستشو گوش خلاصه که زودتر بهش برس 

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
دارو داد؟

اره ی قطره بتامتازون داد. منکه ازش استفاده نکردم راستش. ولی بهم گفت وقتی میری حموم گوشتو زیاد نشور چون خشک میشه. ی بار که اینقد گوشم خارش گرفت یهو، فک کردم چیزی رفته داخل گوشم. چون خاب بودم یهو از خاب بیدار شدم از شدت خارش. بعد که رفتم گفت خشکه گ.شت. ی بار دیگم ی مدت میخارید همش، رفتم دکتر اونم گفت گوشت خشک شده.

حالا شما هم دکتر برو ببین همین خشکیه. ی وقت عفونت نباشه.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️